these are the fucking days

nyss hemkommen från skolan, skönt. älskar såna här korta dagar :) har bara haft 3 lektioner.. Sanah och Sofia kommer snart hit, dem har engelska B så dem går längre, mohaha. vi ska nog köpa lite fika eller ngt och mysa med det i min trädgård. mums. sen kommer kanske azra hit ikv, då blir det kyckling med jordnötssås, yummi!! är så jävla sugen på det. azra har lovat att hon ska bjuda mig också så det är ju hur bra som helst. nu ska jag nog sätta på lost och försöka somna till det så blir jag lite piggare ikv! smart tänkt serru.


azra&jag i skolan. sweeet


dagens

nu är jag färdig fixad och ska strax cykla till skolan. dagen börjar med svenska B, SUCK! jaja, får väl se det från den ljusa sidan, om det finns någon.. ha en bra dag


gårdagens


haha, ser ut som en tomtenisse


fina blåmärken och skrapsår du gett min kompis, tack.

är så jäkla arg och ledsen! känner bara för att skrika men det går inte.. vet inte vad jag ska säga eller göra. fick nyss reda på att en väldigt nära vän till mig har blivit misshandlad i helgen. TVÅ GÅNGER!! både fredagen och lördagen. utav någon som hon inte ens känner. finns så grymt sjuka och äckliga människor så det fan inte är sant. fattar inte hur hon kan vara så lugn och inte bryta ihop. hon är så grymt stark. hur fan kan man ens vilja slå och sparka på någon man inte ens vet namnet på!?!? så jävla fegt och lågt så det inte är sant. hur kan man ens stå och titta på utan att ingripa? finns vissa människor jag inte begriper mig på!! ååh är så arg :@ han som gjorde det borde låsas in på direkten, äckliga svin! om man ska slå någon gör det då inte på någon som är full och försvarslös, för helvete... eller vänta lite, slå inte någon överhuvud taget.

out of my system

bussen in till stan går om 30 min så nu ska snart farmor köra fram mig till unnaryd! ska bli skönt att åka buss och rensa mina tankar lite. höres och synes



göteborg!

tjoho, nyss vaknat drf jag inte har uppdaterat tidigare. dagen i göteborg igår var mkt mkt trevlig, massa shopping och liseberg! kan ju inte bli bättre? :) åkte hemifrån vid 9 kanske så var i gbg ganska tidigt. mötte upp daniella och vi tog en fika och snackade lite skit. saknat den bruden, var ett tag sedan vi sågs. senare stod liseberg på schemat och gud vad mkt folk det var! massa köer överallt, tråkigt.. plus att det kom en massa regnskurer hela tiden, men det stoppade inte mig från att ha kul! gud vad jag älskar liseberg, finns nog inget bättre faktiskt! alla är så glada och nöjda.
ne nu ska jag nog plugga lite matte och mysa med messi. honom har jag saknat nu när jag inte varit hemma, så jag får passa på att mysa med honom när jag har min chans.



fina daniella

hmm..


hemma i lilla Unnaryd

ursäkta att det varit sugig uppdatering idag, men har inte riktigt haft tid med det idag. började dagen med att jag försov mig och missade halva matte lektionen, gud vad bra gjort av mig! hade sjukt jobbig idrott idag.. har träingsvärk nu! men man ska ju inte klaga. efter skolan gick jag och amanda hem till mig och duschade och drog in till stan för att gå till moki som hade invigning, men GUUD vad mkt folk. kunde knapt andas haha. så bestämde att vi skulle gå dit en dag nästa vecka i stället. så vi gick och fikade på espresso house, jag som är pank :| men gott vare iaf. sen tog vi bussen hem vid 4 amanda skulle till oskarström och jag skulle till unnaryd :). så nu har mamma och jag precis lagat tacos som vi ätit, mumma. snart ska vi mysa med film, män som hatar kvinnor. den ska tydligen varra jätte bra. neh nu ska jag ta på mig myskläder och ta fram godispåsen, det är ju faktiskt fredag idag! (; ha en trevlig kväll.


fortf röd i ansiktet efter idrotten -.- haha

amandapanda

azra&sofiiia

azra och sofia gick precis hem, har suttit ute i solen och snackat om allt och ingenting! mysiga tjejer det dära. nu väntar en städning i lägenheten, inget jag ser fram emot precis, men något som måste göras tyvärr. ska ut och gå med carro senare ikv ska bli nice, kanske till och med kan jogga lite, om konditionen tillåter det. hehe.. nej nu ska jag städa, sen ska jag sova lite.
saknar allt du&jag hade. känns tomt utan dig...


mys på stranden

nyss hemkommen från någon sandslotts byggning med 1orna, var riktigt soft. ett plus i kanten var ju att solen sken och alla var glada ;d igår gick jag och carro 1 mil! DUKTIGA! ska ut och gå ikv också, så grymt skönt. efter att vi hade varit ute och gått duschade vi och tog bussen hem till sixten och chillade med en film, mysigt :). vi orkade verkligen inte åka hem när filmen var slut runt halv 12 så vi sov hos där. jag tänkte inte på att jag hade mina linser på så när jag vaknade var jag helt torr i ögonen och det sved ;/ buhu. iaf, har precis satt på en maskin tvätt och snart kommer azra då ska vi sola i det härliga sommar vädret! hörs senare. puss





black/white

haha "försov" mig idag... eller okej jag ska berätta sanningen. kl 7 ringde min klocka och jag orkade verkligen inte gå upp ;o var cp trött så jag somnade om till halv 8. då var kl så mkt så jag visste att jag inte skulle komma i tid till skolan så ringde och sjukanmälde mig! efter det somnade jag om och vaknade vid 9 av att jag fick sms av sofia som ville ha sina nycklar som låg i mitt skåp! då fick jag typ lite ångest och fattade inte vad jag gjorde i sängen. så slängde på mig kläderna och cyklade till skolan, hann vara med de sista 20 minuterna på lektionen iaf! sen lurade sofia mig att man inte behövde friskanmäla sig men amanda sa att man var TVUNGEN att göra det, annars får man frånvaro. så blev lite frustrerad där ett tag men till sist gick jag och friskanmälde mig. typiskt sofia att lura mig sådär. jag försov mig nog bara för att jag itne ritkigt såg fram emot en dag i skolan till kl 4!? & en halvtimma rast för att käka, FY! kommer nog försova mig mer i framtiden skulle jag tro :) ne nu ska jag titta på lost, blev så sugen på de!



ZZzzz

måste bara säga att vi tog foto till skolkatalogen idag och det blev fan katastrof!!! asså fatta jag stör mig på min klass ibland eller, dem ville ha sjukhusrockar!?!? hallå, vem fan vill ha det liksom? inte jag iaf. urk.. blir så grymt trött på allt och alla ibland asså. tur att jag snackade med amanda och hon skickade sms till klassen att vi skulle ha vanliga kläder, TACK! skulle aldrig någonsin ha på mig en jävla rock. inte nog med det så blev man liksom helt cp på bilden också såklart! ;s nej är på ganska dåligt humör just nu, så behöver sova nu. godnatt på er alla!


goddag ♥

idag har frida varit i skolan hon har haft massa lektioner sen gick hon hem och åt. sen smsade jag och sa att hon skulle följa med till stan först orkade hon inte men hon gjorde det för min skull. och då så sa jag att jag slutade kl 15.50 och bad henne komma till sture sen när jag hade slutat ringde jag till henne och frågade vart fan hon höll hus! då SOV frida som en steeeeeen! då kastade hon sig på cykeln och cyklade till stan. och där var jag med hampus och kisasde i kors hihi. och då hände något hemskt frida kom inrusande på donken med handväskan i högsta hugg.
vi gick till banken för att sno lite pengar men den var stängd! efter det såg vi mitt "sex" och frida VEK sig på gatan. hahah. efter det gick vi och provade underkläder, dem var super snygga. hehe! sen mötte vi hampus och gick ut och skatade och nu sitter vi här som 3 pundare. juste sen ska vi ut och gå!
EN MILJON HETA KYSSAR TILL MIN FRIDA / ERAN CARRO




@ skolan

har social omsorg och kan ju inte säga att någon jobbar säskilt mkt precis, vi spelar farmville på facebook -.- haha. ganska kul får jag väl erkänna! nej nu ska jag nog ta och börja jobba lite. hörs nog när jag kommer hem. 

- FRIDA


godkväll

kl är inte så mkt och jag snart sova, känns skönt att för en gångs skull komma i säng i tid. har varit så sjukt dålig med det nu på sistone. ikv har jag och carro gått en lång promenad och sen avslutade vi kvällen med en pizza. fläsk! haha. aja, imon ska vi iaf fixa busskort och kanske träna på friskis med michelle. gud jag låter lika nyttig som jag låter onyttig. illa frida...

- FRIDA

fika på stan

drog in till stan och träffade emma och sassu, tog en fika vid nissan och myste! efter ett tag kom glada frida och då drog vi runt lite på stan, fick med mig en t-shirt hem. skit snygg faktiskt :) borde egentligen inte köpt den, har inga pengar nu ;/ buhu. en hel vecka kvar tills jag får mitt studiebidrag, känns som en evighet..

- FRIDA


frida&emma

sassu

det är inte lätt när det är svårt

måste bara säga att det är riktigt skönt att sluta såhär tidigt! ronja hade tatuerat sig i helgen. & det var riktigt snyggt tkr jag! man blir ju lite sugen, men dock tror jag inte mamma och pappa tillåter någon tatuering på min kropp! så får väl vänta tills nästa år då jag fyllt 18 :) då ska det även tas hål i tungan, i think! fast skulle inte förvåna mig om jag ändrar mig en massa gånger. men det är iaf mina framtids planer.

- FRIDA


donken med emma

vid 6 tiden drog jag in till stan för att "fika" lite på donken med söta emma. blev en kaffe för min del och en glass till emma. lika gott som vanligt. vi satt där och snackade om allt möjligt. sedan begav vi oss hem till min lägenhet där vi fixade våra naglar, emma målade sina lila och jag mina röda. mkt fint blev det ;d. och nu sitter jag här och väntar på att carro ska komma hem, vi ska nog mysa med en film. ha en trevlig söndagkväll!

- FRIDA


emma

våra "fina" naglar



kul kväll hos carro igår : )

nu har jag äntligen städat hela lägenheten och bytt lakan och satt på en maskin tvätt. känner mig riktigt duktig faktiskt. har aldrig tvättat själv förut ;o man får väl hoppas på det bästa, ingen missfärgning och inget plagg som har krympt! käkade pizza nyss med lite goa människor, känner mig riktigt onyttig faktiskt. jag&carro får väl gå en liten kvälls promenad senare kanske. både skönt och behövande för min del. iaf tänkte visa er lite fest bilder från igår:

- FRIDA







nu är kläderna och sminket på plats!




tjoho

snart kommer alma&sofie in till stan ;d och jag ska duscha nu, känner mig äcklig typ... haha. har varit hemma hos carro hela eftermiddagen. vilat&käkat ägg, toppen. vad finns det mer att säga? att vi ska ha mktmktmkt roligare ikv än vad vi hade igår kanske? wiiie. för det kommer det nog bli, hoppas jag. ikv ska jag ta med mig min camera som jag glömde igår -.-, brukar faktsitk vara skit bra på att ta bilder när jag festar! så grymt kul dagen efter när man ser alla bilder och man ba: OMG vad gööör jag!?!? haha. as nice. ha en trevlig kväll för det ska jag ha.

- FRIDA


vilken härlig dag!

här sitter jag och carro och äter macka med baconost på mums! svingott. nur har precis tagit bussen hem så äntligen är det lugn och ro :) hahaa! fest hos carro ikv igen kommer bli skit kul. så sjuk kväll vi hade igår ;o haha men det var ju bara bra ändå! tog en varsin huvudvärkstablett nyss så får väl se om det gör någon nytta. för både jag och carro vaknade med dunkande huvud! illa. jaja snart ska vi väl börja förfesta och fixa oss inför kvällens festligheter (y)

-  FRIDA

juste solen skiner idag :D

kalle&nur&frida&caaaarro!!!!

vi sitter vi 4a och har tråkigt. vi är fulla och glada och funderar statrk på vad vi ska göra... ;) kalle är naken ;O omg!! caroline vet inte vad hon ska göra & nu ska vi typ aja nu ska vi typ cjilla lite och ah sova eller ngt LOOVOE U!!

- NUR!


party nästa!

tjatja, kom nyss hem från stan. jag och carro mötte någon kille, alex(?) på tågstationen som ska komma till hennes fest ikv, nice! ja carro och ALLA hennes killar, kommer fan itne ihåg deras namn ;o. haha. igår chillade jag, Carro och nur hemma hos carro med film. hände en helt sjuk sak igår, jag svimmade för första gången i mitt liv ;o as läskigt faktiskt. usch! som tur var hade jag med mig en räddare i nöden ;d hihi. var fan vit som ett lakan i ansiktet... vettifan vad det kan ha berott på, eller jo det gör jag kanske, hehe. men det är ju tur att jag mår jääätte bra nu, eller lite trött är jag faktiskt. en dusch kanske kan pigga upp mig? ah en dusch får det nog bli nu asså. sen lite käk och efter det caaaaroliiines fest! :))

- FRIDA



trött i benen!!

idag började ju då skolan och det var väl ganska så kul, fått skåp och blabla. inte intressant. efter skolan drog jag och några brudar och fikade, islatte=mumma! sen blev det ju givetvis lite shopping också, alltid lika kul liksom. sen träffade jag carro och vi inspekterade varandras lägenheter och chillade lite i stan! :) sjukt att vi bott typ grannar i 1 år utan att veta om det asså ;o.. men kul att vi upptäckte det nu iaf. hihi. carro och jag bestämde oss för att vara lite nyttiga och gick en runda, snackade skit och fick ont i benen. precis som det ska vara liksom. jaja nu sitter jag här svettig och äcklig så nu väntar duschen för mig ;d.

- FRIDA

alma&frida

bicki

carro&frida

bombom

nu är jag äntligen hemma i lägenheten. jag och frida åkte med erik och jakob in. dom skulle tydligen spela poker nu, men jag var itne så taggad på det nu asså. känner att jag vill sova ut tills imorgon hellre! jaja, ha en trevlig afton för nu ska jag läsa skvaller och käka chips :)

- FRIDA



Cha Cha brink

igår vid  typ 01 drog jag, frida, malm & brink ut.. fick se mitt as GULLIGA videoinlägg jag gjorde på drängsered. haha är as ful & full xd. så pallar inte lägga upp den här liksom ;o. men lite kul hade det allt varit va? så kanske någon annan dag när jag lagt in det på datorn.. sen skulle brink visa en död orm för oss -,- och jag som trodde att jag inte var rädd för ormar hade helt fel.. så brink tyckte det var as kul och jagade mig med ormen, verkligen as kul!!! jaja, sen fortsatte brink och malm att vara fjortisar och jag och frida gick hem och käkade lite nattamat! mumma. ja sen gick vi helt enkelt och la oss.. & nu sitter vi här igen!! frida ska nog snart ta och packa färdigt sina saker hon ska ha med sig in till sin lägenhet sen ska erik köra in oss till stan och ah bara ta det lugnt! gå och lägga sig tidigt ikv är ett måste. annars kommer man ju vara död imon i skolan och det vill jag inte vara. ne nu ska jag nog ta och göra ngt med mitt liv och inte sitta här och slösa bort det.

- FRIDA


julbollen -07

pullan&frida

bara för att jag saknar 9F, otroligt mkt!!

@ frida's

här sitter jag och frida med en varsin dator, frida hon försöker få bra bilder med camen på sitt nyklippta hår ;P hon tkr det blev för kort, men jag tkr det blev snyggt och rockigt jag! med mkt kajal och mascara blir det super kan jag tänka mig. & nu sitter vi och snackar massa skit, hur bra som helst! påtal om nyklippt hår så klippte jag ju mig idag också, klippte av 3 cm kanske så blev också ganska kort. sen gjorde jag en massa blonda slingor, jag är hel nöjd (y). kan ju alltid länka fridas blogg till mina kära läsare: http://fridabackman.blogg.se/

- FRIDA


frida& jag visar upp våra "sexiga" tungor (jag vill också ha hål i tungan, så snyggt!)

här har jag ju då på mig mina nya bruna linser, grr!

Guten morgen,

eller hur fan det stavas. minns inte så jätte mkt från mina tyska lektioner (a) satt la mest och töntade mig om jag ska vara ärlig. men bra betyg det fick jag ju iaf, så det så! fast jag kan iaf säga vad jag heter också, ich heisse frida. ;D jag vet inte ritkigt hur man skriver dubbel S på detta tagentbordet så fick bli två S för har för mig om att man kunde skriva det också. ne nu snackar jag på om ingenting. hörs väl imon för idag har jag inte tid att sitta vid datorn! :)

- FRIDA


uttråkad av mig själv?

snackade med bäckman innan och vi kom då fram till att jag ska göra en tripp till Hylte imon, tjoho! :) väldigt längesedan bara jag och frida hittade på ngt. har bara träffats snabbt på stan eller på fester och nu behöver vi snacka igen oss lite känns det som. men är massa annat som jag behöver göra imorgon också;

♥ klippa mig
♥ in till min lägenhet & städa. kommer ta en evighet, tur att man får hjälp av mamma!
♥ hämta ut mina bruna linser
♥ handla MAT ;D
♥ sen hem till söta frida

& nu ska jag försöka sova, får väl se hur det går. klockan är ju inte så mkt. men försöker vänja mig vid att lägga mig tidigt nu när skolan snart börjar! plus att jag har lite ångest över hur jag ska färga/klippa mitt hår imon. ska man göra bruna slingor? blonda slingor som vanligt? kanske göra ngt helt annat med håret än vad jag brukar? aja får väl se vad min frisör säger imorgon. hon brukar alltid komma med kloka råd :)

- FRIDA


jag&frida för ett ett helt jäkla år sedan ;o det tråkiga är att jag knappt har färändrats ett piss sedan dess. ne får nog bli en förändring imon, jag tråkas ju ut av mig själv!!!




 


mitt schema höst terminen -09

guud var jag längtar till skolan, tkr det ska bli sjukt kul att börja läsa massa nya kurser och äntligen komma in i en rutin. inte sova till halv 1 varje dag och gå och lägga sig kl 3. iaf, här har ni mitt nya schema;


är väldigt nöjd får jag väl erkänna : )

regn, regn & regn

usch regnet bara öser ner utanför mitt fönster, blir man inte deprimerad eller? fy. iaf mamma och jag har hunnit med en massa idag. vi har åkt till hylte och fixat mobilt bredband eftersom jag inte kan sno från min granne i stan längre (a). sen köpte vi massa nudlar till mig ;d mumma! sen förde vi över pengar till mitt konto och lite annan skit som ingen bryr sig om. & nu väntar all packning, blä.. alla mina kläder ska in till min lägenhet och jag har verkligen ingen ork eller lust att fixa med det just nu. men det måste jag! får väl ta itu med det ikv eller ngt, det är faktiskt då jag är som piggast ;s haha helt konstigt är det. jag är verkligen skit pigg på kvällen och har grymt svårt att sova. man bara ligger och vrider och vänder på sig i evigheter. sen får man ta smällen på morgonen när man ska upp vid 7 -.-' suck..

- FRIDA


imon väntar klippning & färgning av håret.

idag mår man som man förtjänar

sitter här på altanen och Messi ligger jämte mig och sover. ska sätta på en film nu också hade jag tänkt, alltid lika svårt att veta vilken man ska välja. finns ju hur många bra som helst... jaja, ska iaf gå upp nu och titta om mamma har köpt någon ny bra film som man kan titta på :)

- FRIDA





huvudvärk

kvällen igår var mkt lyckad må jag säga :). det blev mkt dans och dricka för min del så jag var helnöjd! man ska ju absolut inte klaga när det bjuds på fest med trevligt folk liksom? kvällen började hemma hos frida där vi förfestade och fixade oss (y) sen åkte vi vidare till festen vid 9 tiden kanske(?) när vi kom dit började jag och frida shota vår vodka och då droooog festen igång på riktigt ;d. ja vi festade nog fram till 2 tiden då allt folk började bege sig hemåt. halv 3 åkte jag, frida och ida hem till frida och sov där. ont i fötterna? ja, det tro jag nog att vi alla tre hade!!!

- FRIDA


Nathalie

Frida

Ida

Frida

Frida&Ida

Ursäkta att bilderna är lite suddiga men min camera har fått bada i varm chocklad, därför är linsen lite hmm, klabbig? haha (y)

grön vs. brun

idag har jag verkligen inte gjort någonting, bara tagit det lugnt och tittat på gamla avsnitt av paradise hotel, hehe. börjar känna mig lite små krasslig ;s ah ni vet tung i huvudet, näsan rinner. bla bla. vill verkligen inte bli sjuk nu när skolan börjar vilken dag som helst. skulle ju vara jätte hemskt faktiskt, usch och fy och blää! juste fick ett sms från specsavers där det stog att jag kan komma och hämta mina bruna linser! ;d känner bara för en förändring. är så trött på mina gröna ögon. testade också deras blåa linser men jag tyckte inte det blev så jätte stor effekt då, så tänkte att det är ju så mkt roligare om jag satsar på bruna så att det syns! får väl hoppas att jag får lika fina hundögon som alma får i sina.

- FRIDA


alma&jag

it's looking good

hemma igen

dessa dagarna har jag haft det mysigt med ida och frida! vi har käkat en massa chips och snackat skit, ovanligt ;p hehe. Idag har vi shoppat som as, eller inte jag kanske men ida hon strödde pengar kring sig! frida & jag vi tittade mest men jag fick iaf med mig ett par jeans hem, en tröja, en väst, en almenacka, en sjal och en matchande mössa :).. dock blev det ju ingen plattång men ska nog önska mig en i födelsedags present ist, smartie! känner inte riktigt för att slösa pengar på ngt man kan få av mamma och pappa liksom. är ju inte super billigt om man vill ha en bra & en bra ska jag f*n ha! annars kan det kvitta. ååååh fick tillbaka mina pengar som jag skattade förra året. nästan så jag hoppade av lycka när mamma sa hur mkt det var. jobbade ju en hel del förra sommaren så jag borde väl inte blivit så förvånad som jag blev. men jag ska nog lägga undan pengarna på mitt sparkonto för en eventuell resa nästan sommar med tjejerna :D

- FRIDA


ida&frida

frida&ida - testade idas mascara & jag ääälskade den.

trion!♥

en besviken frida

jaha nu blev det visst ingen maskerad för det var för mkt besvär!? mkt tråkigt tkr jag, hade faktiskt sett fram emot att få klä ut mig lite!!! men men that's life. kommer nog bli toppen i vilket fall som helst, hoppas jag :). ikv ska jag, frida och ida(?) in till stan för att mysa i min lägenhet och bara ta det lugnt. gryyymt längesen jag, frida och ida hittade på ngt, inte träffat ida på heeela sommaren :| helt sjukt. förra sommaren var vi hela tiden typ, saknar min baby! tror att det kommer bli hur bra som helst, & imorgon ska vi ge oss ut i stan för att se om vi hittar lite kläder inför skolstarten! (måååste köpa en ny plattång) min plattång suger verkligen k*k. det blir liksom lockigt igen på 10 minuter *suck*. en svart får det nog bli. nehe nu ska jag måla mina naglar.

- FRIDA


jag&ida baby, sjukt längesen!

frida&frida, the best! (;

ÄNTLIGEN!

mina böner har svarats, johan ska ha 18 års fest på lördag ;D greeeeat! fast det är iofs ingen vanlig fest där man drar på sig en klänning och sina högklackade skor utan det är en MASKERAD jag och frida har redan börjat planera vad vi ska klä ut oss till för ngt och frida föreslog att vi skulle vara "piff&puff" hmm, det var nog ironi. hoppas jag. jo jag är nästan säker på att det var det faktiskt för jag skulle aldrig kunna gå på en fest utklädd till piff eller PUFF! smaklöst men ganska roligt. så vi spekulerade vidare men kom inte fram till något direkt. antagligen kommer vi bli helt misslyckade och gå utklädda till frida p & frida g... ha ha... fast inte för att skryta så har vi båda två faktiskt ganska okej fantasi, så detta borde inte bli några som helst problem för oss.
gud jag måste verkligen låta desperat efter fest som börjar planera så här långt i förväg? men vem bryr sig egentligen, inte jag! jag är bara ute efter att ha kul liksom :D & så vill man ju se bra ut också. för jag har fått lära mig av min mamma att man alltid ska planera allt i förväg för då bilr det bäst resultat. och det roliga är att hon har helt rätt, tro mig. neh nu ska jag sätta på filmen 17again där snygga Zac Efron spelar huvudroll, dreggel!!!  

- FRIDA


Detta är vad jag kallar SEXIGT! grr. kanske blir ngt i stil med detta på lördag?


eller vrf inte bära mask som lilla Jenny Humphrey från gossipgirl och vara lite hemlighetsfull? me like.

åh är sååå trött

har inte sovit en blund inatt känns det som! somnade vid 4a kanske och sen kl 9 börjar mamma dammsuga utanför mitt rum!!! HALLÅ jag sover här liksom.. hur lätt är det att somna om efter det? inte så lätt va?.. så drog mig upp då och hjälpte mamma att städa lite (snäll som man är) och efter ett tag åkte mammma och my sisters in till stan för att handla kläder inför skolstarten, dom börjar redan imorgon ;o tur att man har en vecka till på sig att försöka vända på dygnet innan man börjar skolan. det kommer bli tufft! 

- FRIDA
 

ååh, är grymt sugen på att festa asså!!!




godkväll eller godnatt kanske?

tja frida här, hade tänkt börja skriva lite smått här i min nya blogg. skit svårt att veta vad man ska skriva såhär i första inlägget tkr jag ;s men jag kan ju börja att berätta lite om mig själv för alla som vill veta! jag heter frida och fyller snart 17 år! i september till och med så det är inte så långt kvar, tjoho! jag spenderar min tid mestadels i min lägenhet som ligger i halmstad där jag studerar på Sannarpsgymnasiet, omvårdnad-hälsa. jag tkr det ska bli super kul att börja läsa mitt andra år där i höst. jaja nog talat om mig, hoppas ni ska tycka om denna blogg :D

- FRIDA

RSS 2.0