Godmorgon

snart ska jag ta bussen till halmstad.. Och i eftermiddag blir det jobb på vallås som gäller! :) synd att jag missar Wallander ikväll bara, börjar ju bli en tradition att titta på.. Men men.. ha en bra dag, puss!

trötter

förstår inte hur jag kan vara så trött idag!? Har ändå sovit helt ok mkt inatt, inte gjort något jobbigt alls idag (om inte gå på stan räknas) sovit några timmar på eftermiddagen och nu är jag svin trött igen, har även haft huvudvärk hela jävla dagen och det hade jag igår kväll också, är jag sjuk eller nått?? Känner mig inte sjuk, bara trött och slö.. Jaja nu ska jag pussas med kudden, natti!

trött


nu blir det ett one tree hill avsnitt och en powernappp


24 februari

nu ska jag snart bege mig in mot jönköpings centrum för att shoppa lite mer. dock har jag inte så mkt pengar kvar nu så får väl hålla mig med tanke på att tjejerna kommer upp imon och då ska det slösas ;) nehe nu går bilen, kram.


tittade lite i andreas dator och hittade bilder som jag tog förra gången jag var här...






bilderna är alltså tagna första maj förra åretoch i år vid det datumet är mitt mål att vara lika blond ;) längden bryr jag mig inte så mkt om, är bara så sjukt trött på min färg nu..


1900

hallå där. nu är jag uppe hos min kära broder i jönköping. blev lite shopping på a6 idag bla. hittade massa kul :)



saved

godmorgon. tog bussen från stan vid kvart i 8 . mamma hämtade mig i hylte. deckade när jag kom hem. vaknade. ätit god mat. japp.



rövtrött...!


fall for you

Du trycker dig hårt mot mig.
Som om det vore sista gången du skulle få ha mig nära.
Vi fångar varandras sekunder.
Du vill göra mig trygg.
Du vill få mig lugn.
Du säger att du vill röra vid mina fantasier och göra dem till verklighet.
Du kallar mina drömmar för de vackraste i världen.
Att vi ska leva i mina drömmar och i våra drömmar.
Tillsammans.
Jag fortsätter att blunda och ler.
Ler av dig och dina händer som letar sig in under mitt försvar.
Jag berättar att du får mig att våga andas.
Jag viskar tyst att jag vill in i din personlighet och älska med allt du är.
Sedan öppnar jag ögonen och vänder mig om för att berätta att jag inte vågar leva utan dig.
Då är du ingenstans.
Och jag tittar på klockan och förstår att det är alldeles för sent för att berätta..


vallås sjukhem

precis gjort varma mackor, mm.. snart ska jag packa lite för imorgon åker jag mot unnaryd och sedan till jönköping. trevligt!
snart kommer maria och sedan blir det jobb vid 21-07.


här kommer jag hänga inatt. nice!


söndag.

godkväll. var en trevlig kväll ute igår med mina tjejer :)! idag har jag sovit och ätit mat. händelserikt va? träffat emma och frida också. så lite har ju faktiskt hänt idag.. snart blir det wallander och lite mys på det också såklart!


kvällens frida




snart drar jag till natta, ha en trevlig lördagkväll =)


lördag och humöret är på topp

inatt har jag jobbat på bäckagård. gick super bra. det här med att jobba natt passar faktiskt mig utmärkt. jag är ju trots allt mer kvälls människa än morgon. anyway. kom hem vid 8 tiden och då vart det bums i säng, dock blev det inte så många timmars sömn men men...
nu blir det snart att hoppa in i duschen för att sedan dricka lite gott med tjejerna och så blir det utgång på det(y)


fredag,.

hejhopp! idag sov jag läänge. sen har jag vatt med emma hela dagen, mysigt :).. vid 9 ska jag iväg och jobba på bäckagårds korttids boende. ska bli spännande, hoppas inte jag somnar inpå småtimmarna bara.. hehe.. skönt med pengar iaf :) nu ska jag o emma käka pizza snart eller ah emma ska käka hambuuuurgare. hajk!

äntligen!

tjoho. sista dagen på praktiken imon, yeeey!! underbart. nu ska jag sätta mig ner och skriva några fina ord till min handledare på ett fint kort jag köpte innan :)

his hot!


varför har inte jag en sönderslagen man på en mystisk ö som vill kyssa mig sådär!?


tisdag var det jaaa

hallå där. dagen iadg har hittills gått jävligt segt. varit på dagvården hela dagen, sög ganska hårt! enda saken som va bra var väl att jag fick se airbuddies lite när jag var på en MR. najs. nu ska jag städa här, blir så jävla skitigt snabbt :( tvätta ska jag också göra. riktigt seg dag......


tänk om jag ändå vore såhär sexig när jag städar, då hade det liksom vatt ok liksom..


will you be there?

alla <3 dag har firats med egen tid. ett varmt bad med hårinpackning och sånt gott. sen provade jag även cykeln första gången i år, gick himla bra. svin kallt om mina små fingrar bara :( måste bara säga att alla <3 dag är en bra dag för alla som har någon, annars är väl dagen inte något speciellt i sig. visst nu har jag någon att fira denna dag med men honom träffar jag först vid 10 efter hans fotbollsträning. men blir inget "firande" ha ha.. nu ska jag träffa alma en snabbis.






snygging har jag varit idag ;) har inte plattat håret på evigheter känns det som. segt... iaf, jag vill byta profilbild på facebook men den stora frågan är vilken?! så jävla svårt........




halvnaken

godmorgon, eller godeftermiddag kanske.
precis gjort en ganska så pinsam sak... jag tkr det är jäkligt skönt att gå runt lite sådär halvnaken i min lägenhet, eller ah mer exakt i underkläder. iaf så gick jag runt här som vanligt och ja rätt var det är ser jag att min granne står och stirrar ut ur sitt fönster, på mig!! precis flyttat in en kille i lägenheten mitt över mig så jag tyckte det var lite pinsamt. jag får antagligen börja klä på mig lite mer i fortsättningen eller rulla ner mina passiener. ha ha..!


hmmmm


frisör?? njeee

nu blir det snart söndagsmys här hemma! sista minuten och wallander, mkt trevligt! jag ska även hinna med att klippa thimmy, haha hur nu detta kommer gå!?! förjävligt skulle jag tro ha ha...


ganska sexig faktiskt..... mohaha


solen skiner och då blir man på toppenhumör?

har jobbat färdigt nu, häräligt.. är sjukt trött.. inte lätt när en väääldigt alkoholpåverkad liten kille kommer till en vid 3 och tkr det är skit kul att prata om allt och ingenting och tkr det är ännu roligare att väcka mig och göra mig pigg så fick inte så mkt sömn inatt, nej!... MEN är ledig imorogn så får vila ut då :)
nu ska jag träffa emma, ciao :)


jagäröverlyckligförjagskajobbaimorgonochdetskainteni.......

dagen började med fika på espresso med anna. mysigt. sen blev det jobb vid halv två till halv tio. och nu sitter jag här och halvglor på lost, borde sova men grannarna har fest. SUCK. det är lördag så kan ju inte precis klaga redan, eller?? nej jag är nog lite för snäll för det. får väl sätta i hörlurarna och sätta på lite go musik och bara försöka sova, trots basen som slår mot golvet..


mysbelysning





kan ju vara mysigt en sån här blåsig fredag. blir myskväll med mandisen. suveränt!


grannen?

blev en morgon/mitt på dagen träning med almisen idag! jobbigt MEN känns så himla gott nu i efter hand.
marielle aka mjellet kommer snart hit då blir det mysig fika och skitsnack! :) känns konstigt att inte ha denna bruden som granne längre, super tråkigt faktiskt. ingen att springa över och snacka lite skit med på kvällarna och sådäraaaa.. men vi får väl helt enkelt bli bättre på att träffas, för vi har ju så himla kul tsm :D


bass down low

hallå där! slutade vid kvart i tre idag. men satt och tjötade med natta ett tag innan jag tog bussen hem.. jag har faktiskt tagit mig an historian också och börjat läsa lite smått, lika bra att ta tag i det. så jävla mkt! jajaaa idag ska inte fröken frida göra för mkt alls.. kanske träna? kanske inte... orka inte. tror nog jag gör något mer saftigt typ sover. ciao!

love and other drugs

var på bio idag efter jobbet med alma och sofie. super mysigt. filmen va suverän också!! jätte fin verkligen.. imorogon sker praktiken på avd 17 vilket innebär - för tidigt födda barn. ska bli himla intressant faktiskt! riktigt också såklart. hej på er!



there just old lies

ibland får man väl faktiskt lov att säga att livet suger, eller? för idag är jag verkligen inte på humör. det är grått ute, det är grått överallt.... tröttsamt. livet ändras på en sekund... något man tagit för givet försvinner sakta men säkert..
planerna för dagen är att träffa herr nilsson, sen träna med almisen, sen dö i min sköööna säng. hejhopp


tonight


suffan och jag förra helgen på underbar, bra kväll!


vampyrens märke

funderade på utgång idag men orkade faktiskt inte, så sjukt slut i huvudet alltså.. tråkigt men blev iaf lite spa här hemma ikväll med ansiktsmask, hårinpackning och god mat! så inte helt fy skam. nu ska jag börja läsa första delen av house of night. spännande, dessa böcker hamnar i vampyr kategorin. ja som sagt så älskar jag att läsa böcker, fastnar jag för en bok då tar det inte lång tid innan den är utläst. det handlar väl oftast bara om att faktiskt ta sig tid till att börja läsa en bok...  



nu kryper jag upp i en go fotölj och läser lite. hejdå


scrapbooking

tja. äntligen ledig! Tränat och jobbat som ett svin hela veckan. Nu förtjänar jag lite ledighet. Skönt. Igår blev det att pka till gekås och där hittade jag lite smått och gott. Hittade massa roligt till en scrapbook. Så ska påbörja det i eftermiddag hade jag tänkt :)

första februari

sitter och äter frukost och glor lite smått på lost snart ska jag ta mig upp till sjukhuset... k u l


RSS 2.0