Jag saknar dig mindre och mindre

Hej dudes. Ska snart bli upphämtad av Frida så ska vi ta oss en fika i stan och ta igen lite förlorad tid. Mys! Sen ska jag möta Alex på tågstationen framåt kvällen. Kul med lite besök nu när jag har så mkt jobb och andra saker att göra ;) kommer bli super! Inte träffats på jag vet inte hur länge, 2 år kanske :o usch... Så vi ska också ta igen förlorad tid, trevligt värre! Nu ska jag sminka mig lite, tjarrå!!

Gem

Hängde med natta igår vi gick en runda i regnet och sen drog vi hem till mig och gjorde flygande Jakob :) yummi. Jaja sen tittade jag på tv lite och börv även tvingad av en viss herre att titta på tennis till kl var 3 -.- nu har jag iaf lärt mig reglerna i den sporten, känns ju lite bättre ;) alltid ska man lära sig nått nytt så att säga. Tydligen den bästa tennis matchen någonsin haha. Roligt. Nu ska jag glo lite på tv och må dåligt över att jag inte får något jobb! Suger.

En trist måndag!

Började dagen med en pw, riktigt härligt! Jag är "ledig" idag. Kanske ska säga arbetslös istället. Suger lite. Folk borde vara sjuka mer så jag kan få jobb. Suger att vara timvikarier men sånt är livet. Alltid ska man behöva gå den långa, jobbiga och tråkiga vägen. Jag får helt enkelt bara vänta... Blä!

feels like home

nu har jag inte skrivit på ett tag men tänkte ta tag i det. sitter hemma hos kära mamma och pappa. precis gått en lång runda denna härliga höstmorgon. att bladen börjat färgas gula innan sommaren ens varit här kanske känns mindre bra men det är ganska underbart när hösten kryper sig på ändå, filtar, te, ljus och mys. sånt som jag gillar.
idag ska jag på släktträff, ser jag fram emot! det är på famors sida så ska bli jätte roligt, dock är det bara jag och pappa som kommer joina från vår familj då alla andra är så upptagna.... nej men småtjejerna är på boda borg, mamma jobbar och andreas spelar fotboll (?)

såhär såg det ut förra gången vi hade släktträff här hemma i fjällandsnäs år 2004












RSS 2.0