frida = glad

hej allihopa. jag har inte riktigt orkat blogga, kanske en så kallad "bloggsvaka" hahaha, så fult det låter. ne jag ska tala sanning, jag har inte orkat blogga för jag har haft bättre saker för mig :d snart ska jag ta bussen till UNNARYD, wiiiho.. haha.. iaf jag är super glad idag!!! har haft mysigt sällskap både idag och igår och så fick jag as bra omdöme på min prakik! gud vad jag skryter, men skitsamma, jag är iaf as glad, så det så :)


happyface..


uppe med tuppen

godmorgon, förlåt för igår men jag orkade verkligen inte. jag, annie och jennie satt och tittade på gamla filmklipp hela dagen igår så tänkte inte riktigt på att blogga. haha, man är sjukt ful! tänk vad jag man har förändrats genom alla år. jaja nog om det, ikv ska jag ta bussen in till stan och möta upp caroline, det ska bli så trevligt så. får väl se vad vi hittar på för ngt kul. kanske festa? hade varit hur kul som helst, minns fan inte sist vi festade :o så längesen vare.. fyfan. aja nu ska la jag ta mig en dusch och fixa till mig lite. sen ska jag och mamma ut och övingsköra lite kanske? får väl se hur det kommer gå.. är sjukt rädd för att köra :| gaah, hejdå!

 


regn - igen

trött, trött, trött och åter trött. orka faktiskt inte skriva ngt just nu. vi hörs senare. jag behöver mat. hejdå!

 


film

nu blir det lite film mys och idag har jag inte gjort allt för mkt. mormor och morfar har varit hälsat på, det är ju alltid trevligt. fick 4 par jätte fina te muggar av dom =)  uppskattas ju alltid med sånt där småplock. jag har även gått en runda med messi i regnet, inte jätte bra för min förkylning, men behövde komma ut i friska luften lite kände jag. ikv drar vi ju tillbaka klockan en timme också, skönt. då blir det en timme tidigare uppstigning då, kommer kännas gott! neh nu blire film. puss och hej.

när natten är som mörkast

nu har jag och mamma precis fikat med lite kaffe och te gott. ringde hyresvärden och erkände mina fel också. ja jag har tagit sönder mitt handfat (a) hihi. jag lyssnade på evas råd haha, hälsa mamma det amanda!
jag och mamma har även fixat lite mat, kalops blev det. sån här riktig mat eller vad man ska säga. iaf, det ösregnar här hemma, SKIT KUL! njaa inte så va.. så funderar på att läsa lite i min bok, när natten är som mörkast av john marsden. det är tredje gången jag läser denna serien, SJUKT BRA! får typ panik så mkt jag älskar att läsa dom, okej nu låter jag som en nörd, igen.. jag vill inte låta som en boknörd så jag ska nog gå nu, hejdå!


LÄSA 8-|


feber

tog tempen innan och jag har feber.. bra start på lovet! liksom. men jag ska fan inte ligga inne och deppa för det. för imorgon bitti ska jag och mamma och lilla messi gå en lååång runda. så det så! nu ska jag gå upp och titta på tv lite. ciao!


jag just nu, syns fan inte att jag är sjuk. snyggt frida!


hahahaah


haha andreas fiar sig inför dejten ;) oooh


sprit&öl papi

haaallo, kommit hem för en stund sedan. till unanryd alltså. sitter och diskuterar med pappa och andreas och man ska dricka sprit eller öl. haha. vart man får tag i det osv. pappa e så ful haha.. jaja familjen tittar på idol för övrigt, tycker inte det är så tilltalande faktiskt. jaah, och anderas ska ha tjejbesök ikv och mammas första kommentar: jaaa men vad kul med en annan tjej. hon e fan lika ful som pappa. ah och då drog pappa till med: skulle vara kul med en annan kärring. hahaha. jag vet torr humor men det är sånt som roar. jaha, vad har jag gjort annars idag? var inte på jobbet. mådde inte så bra på förmiddagen så va bara hemma och slappat. sen tog jag busse in till stan med alexander, mötte upp mamma och catrin. gick lite på stan sen drog vi hem och här sitter jag :)


puss på er


dagens


alma&frida

sry för dålig uppdatering! men jag och alma har varit sjuka tsm idag. sjukt jobbigt. vi båda har hosta och snorig näsa (y) wiiie. skit kul verkligen. lite feber på det också, kan fan inte bli bättre. vi har iaf inte gjort så mkt idag, jejja kom in med lite mat till oss som vi käkade mitt på dagen sen cyklade vi hem till mig och badade badkar, det var mysigt såklart. sen har jag tvättat och städat lägenheten så är ganska så trött nu. mitt huvud håller på att sprängas också, great! men imon måste jag till jobbet, ska få mitt omdöme och så har jag lovat att baka äppelpaj till dem också och det vill jag inte missa för 5 öre! hur bra och mysigt som helst :) känns nästan lite tomt att inte jobba ;o. känner mig nördig. ska tända lite ljus och mysa till en bra film tänkte jag. vi hörs imorgon eller senare. puss



BIO!

nyss hemkommen från stan, där vare bio med alma och sofie:) mysigt. vi tittade på flickan som lekte med elden, den var ganska seg får jag väl erkänna. fast kan ha berott på mitt flummiga tillstånd. jag kände liksom bara för att sratta åt allt och alla haha! men som tur var blev det lite fart i filmen de sista 20 minuterna. sen gick vi till donken där käkade alma och suffan sina efterlängtade chicken wrap. och jag satt och skrattade. gud, skulle gått på en komedi ist, typ ballongen eller vad fan den hette. så jag kunde få skratta av mig. ibland får man faktiskt lov att vara lite barnslig tkr jag. vi höres imon för nu sa jag titta på oth. PUSS


förkyld IGEN!

heej, har nyss varit på jobbet. jag och min handledare åkte till oskarström/åled för att titta på dagverksamheter där. roligt. dock fick hon köra hem mig efter, har sån grym huvudvärk. kul att man ska börja bli sjuk nu igen! hatar att vara förkyld.. men ska iaf ta bussen in till stan om en halvtimma. måste fylla på min mobil och kanske köpa en tidning eller ngt. känner att jag behöver vila upp mig lite tills ikv. med tanke på att jag, alma & sofie ska bio! och det vill jag verkligen inte missa. puss på er.

work

så nu har jobbat färdigt! skönt. har en jävla huvudvärk :/ blä! iaf, kom till sofias jobb och lika snabbt som man kom skulle man iväg igen, skulle på teater på sture. brukarna medvarkar då i teatern. man fick sig en hel del goa skratt kan jag säg. hehe. men sånt är ju bara roligt, eller hur? nueh nu tänkte jag slänga in lite bilder från teatern:


sofia&frida

fika i pausen

teater


dagens frida

godmorgon, sitter här nyduschad och nyfixad. hur bra som helst! börjar itne förens kl halv 1 idag. ska ha möte med ronny då! sen ska jag jobba på bäckagård kl 15.. ska bli skoj att få se hur det är på ett boende och sådär! :d neh nu ska jag käka lite frukost, hörs ikv


haaaallo

tjatja, nyss hemkommen ifrån stan, eller rättare sagt flygstaden. mötte upp alma i stan efter jobbet och så gick vi runt lite i stan. sen tog vi bussen ut till flygstaden för att fösöka hitta skooor! och det gjorde vi båda två, lycka! jag köpte ett par höga svarta enkla stövlar och alma köpte ett par lite kortare med nitar och sånt på. båda två var skit snygga ;d. efter det gick vi eller jag och käkade på max. var sjukt hungrig. funkar inte så bra att käka två knäckebröd på en dag :/.. men vill man vara fin får man lida pin! eller hur!? ;) jaja nu ska jag dammsuga lägenheten för det ser ut som f*n. har massa löv och sån skit på golvet, inte bra att gå in med skorna hehe. neh nu ska jag städa, ciao! juste fick med mig två linnen hem ifrån gina också, får man ju inte glömma.


snart kommer även mina söta partypinglor! :)


hem ljuva hem

nu är man hemma i lägenheten igen, skönt. har packar upp alla grejer mamma köpt till mig. carro&alex mötte mig på bussen innan, det var kul att se mina solstrålar igen! imorgon blir det jobb på humlan så jag ska titta lite på oth innan jag lägger mig tänkte jag. puss

maaaaat!!

tjaaa, sitter här mätt och belåten. åkte fram till farmor britt och käkade middag innan. efterrätt på det också, gottit. gick även en lång runda med messi framme i unnaryd också. mysigt. ganska så bra att jag gick den där rundan, känner mig inte lika fläskig då ;) fyfan vad man äter mkt mat när man är hemma asså det är sjukt ;o. jag är liksom van vid lite yoggi till middag/kvällsmat. men hemma då blir det riktig husmanskost. bra att man kan äta upp sig lite iaf! neh nu är det dags att packa iordning de sista sakerna sen går bussen kl 7! puss och kram ses i stan.


våren -09


godmorgon

jag har tänkt på en sak, är det inte meningen att man ska vara pigg och utvilad efter helgen? jag lyckas alltid sova sjukt dåligt när jag är ledig. typ lägga mig kl 4 sen upp kl 10. inte så bra va? och jag somnade ju då sent igår efter att först fått ett samtal ifrån alex och lite efter det ett från veckans babe, alltså caroline (; hehe. ah dom saknade tydligen mig och tyckte det var tråkigt att jag itne kunde vara med och festa med dom igår. tyckte jag med, men har varit komplicerat emellan oss nu på sistone. så var kanske bäst att jag inte festade med dom, tar nog igen det nästa helg med dom ist ;d som sagt är jag sjukt sugen på att festa, hihi.
och nu ska jag sätta på lite ansiktsmask, måla naglarna och bara vara allmänt TJEJIG! blir nog en hårinpckning på det också skulle jag tro.


klart jag också saknar min b-friend♥


ego

gud vad tråkig uppdatering det har varit idag då! förlåt för det, men det har faktiskt varit fullt upp hela dagen idag. jag tog med mig messi och gick e lång promenad och rensade huvudet lite och så fick man ju en massa frisk luft också, skit bra! sen har jag ju också hjälpt mamma att städa och laga mat, nu är hon och jobbar. typsikt att hon ska jobba helg när jag e hemma och hälsa på.. aja nu sitter jag och gosar med kissen och dricker te. mysigt och gott. snart kommer väl pappa hem med pizza, blir ju det när inte mamma e hemma och kan laga mat ;)


30 dagar. </3


mobilmobilmobil

sitter här och försöker begripa mig på de nya mibilerna.. min fick mamma skicka tillbaka, var inte riktigt helt nöjd med den, hehe. så nu försöker jag fixa annie och jennies men det funkar ju inte jätte bra, inaktiverat sim och blabla.. neh nu ska jag ringa kundtjänst! ciao.

idol

hemma i unnaryd nu, skönt! käkat mat och tittat på idol med familjen ikv. mkt trevligt och mysigt. nice tema vare iaf. blir nog snart att sova ;o är verkligen sjukt trött efter en vecka med jobb. snacka om att det är jobbigt att jobba mån-fre 8-4. inte sådär jätte skoj.. eller neh jag kanske spelar sims nu ändå, haha NÖRD! har inte spelat på evigheter ju (a) vi hörs imorgon, puss&kram


wiiiie, (y) hihi


snö!?!

idag har det då snöat och tack gud att det genast övergick till regn! palla snö nu.. bussen hem vid halv 5 med natha! hörs ikv, puss


en dusch nu kanske?

hallo, vet inte riktigt hur jag ska göra nu i helgen.. är riktigt sugen på att åka hem till mamma och pappa i unnaryd men sen är jag även sugen på att festa järnet med mina vänner. svårt val det dära. har inte träffat familjen på ett tag så det lutar åt de hållet om jag ska vara ärlig. orka inte riktigt sitta i lägenhten och glo heller, inte jätte skoj! får väl ringa upp mamma nu och se vad hon tkr, givetvis vill hon ju att jag ska komma hem. som vanligt. jobbigt att vara så populär hela tiden ;) höhö.


jaa, jag är svettig på denna bilden!


sooofie

snart kommer suff hit, köpa lite godis senare kanske och mysa galet? :P hoppas nu är avundsjuka! haha. hörs senare! puss och kram


sova

just nu är jag bara trött och funderar på att sova lite. hade inte varit helt fel nu liksom. så vi hörs senare! puss


snygg frida?


hihi, varje gång jag ser denna bilden blir jag på bättre humör, söt som socker ;) träffar troligtvis denna goa pojken i helgen också. kan det bli bättre? neeeej.


mobil

snackade nyss med mamma och hon hade tydligen beställt en ny mobil till mig. eftersom jag gått och klagat på min gamla i evigheter nu. hehe. och nu för man överge telia och välkomna 3 med öppna armar. får väl hoppas att jag blir nöjd med nya mobilen och allt som följer med!


rubrik

jaha, vad händer idag då? skulle jobbat på hockeyn men blev lite ändrade planer så får ta det nästa vecka. kan vara skönt att bara ha en frida dag? ;p bara ta det lugnt och göra absolut ingenting. såna dagar är alltid härliga får jag väl erkänna. kanske till och med går en runda i detta underbara väder, det hade inte varit helt fel! neh nu tror jag att jag byter om till träningskläder och går annars blir det fan aldrig av, ciao!

nu säger en glad frida godnatt

philip, carro och alex gick nyss hem från mig. dom om hit och muntrade upp mig lite, behövdes verkligen=) thanks! man ska verkligen vara glad över att man har så fina vänner. vänner som ställer upp och vänner som man kan lita på. med äkta vänner kommer man långt här i livet, tro mig. piggnade till ordentligt nu så känner inte mig alls lika sömning och trött som innan. hmm, vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu? läsa en bok tills ögonen faller ihop kanske? det funkar alltid om man vill sova. ah en bok får det blir, simon&sophie kanske? hehe.


älska mer.


detta är sjukt

efter att sofia gick hem somnade jag och har sovit fram tills nu. är fortf sjukt trött, det är det som är de hemska. så funderar på att sätta på tvn och somna om igen. fan as jobbigt att gå runt och vara trött hela tiden. berättade jag att jag försov mig idag också? vaknade kl 8 och jag börja kl 8 så fick skynda mig som fan, bra start på dagen jag fick där liksom.neh godnatt


chips

tja, precis hemkommen från jobbet. idag fick man ju även besök av sofia, hur bra som helst! och vi har en massa planer inför ah det är hemligt. hehe. men kommer bli super! kan knappt sitta still så glad och nyfiken är jag ;d. iaf här sitter vi och käkar chips och snackar skit. ovanligt? neeh inte så va :P vi hörs senare. puss&kram


östrastranden

hej allihopa. sitter här nyduschad och livet känns helt underbart. gick en runda med alma ut till östrastranden innan, vi satt där och njöt av solnedgången och snackade massa skit om allt och ingenting. det kändes riktigt bra att snacka med henne igen, var ju 2 månader senast vi förde en konversation med varandra ;o. iaf efter det gick vi och handlade på maxi sen drog vi hem till natta&fanny och käkade tacos och myste till det lite! & nu sitter jag här, ska snart krya ner till ett oth avsnitt och försöka sova för imorgon kommer sofia till humlan på besök. 


trötter

haaaallo, sitter här hemma med carro som har allvarliga problem som vanligt. hon har fortf diagnosen damp. har praktiserat på muraregatan idag och är ganska skärrad, sjukt fint ställe men tkr väldigt synd om dom som är det. trivs mkt bättre på humlan. längtar tills imon! :) för då kommer lilla sofia på besök så det kommer bli great. ikv blir det powerwalk med alma. mkt skönt och skoj att träffa sötnosen! miss that girl. nu ska jag sova lite, puss


alma&frida


söndagsmys

nu blir det wallander och popcorn. myspys! imon ska jag byta praktik plats med anna så får väl se om morgondagen blir rolig. hoppas de :) måste bara tillägga att det är sjukt kallt ute, gick in till stan för att möta caroline innan och jag kände mig som en isbit! fy på kallt väder.

cornflakes

godmorgon solstrålar. kvällen blev inte riktigt som jag trodde. skulle lägga mig vad 3 men vid halv 4 ringde emil och tvingade med mig till honom så somnade där vid 5 halv 6, wiie. -.- sen var man klarvaken vid 11, fyfan vad bra. kommer vara död i veckan. jag har fan sovit sjukt dåligt på sistone, inte alls bra.. får nog ta tag i detta och gå och lägga mig vid 9 ikv kanske? det hade varit skönt må jag säga. jaha och så sitter man här och äter cornflakes utan mjölk, MÅSTE HANDLA!! men jag orkar verkligen inte, plus att cornflakes är jääätte gott utan mjölk..


vill ha sommar!!


wiiiie

tjoho, kvällen började hos amanda med tacopaj och mys till svergie matchen. dom spelade faktiskt riktigt bra dock blev det förlust :/ jaja, tog bussen hem vid halv 11 sen gick jag hem och fixade mig, efter det drog jag och alex ut på krogen. riktigt skoj kväll, hann med det mesta. träffa massa trevligt folk, dricka, dansa, styra upp bråk hehe och ah bara ha det trevligt!


lilla jag i STORA oskarström

jag&alex lite lagom söta (;


amanda

ska snart ta bussen till oskarström till lilla söta amanda. där blir det mys med mat, godis och trevligt sällskap av familjen brorhed. hade ju egenligen hoppats på utgång men får väl ta det nästa helg ist. för det alltid bra med mys (y) hörs ikv

ååh

CP carro svarar inte i sin jävla mobil :@ får damp. måste bestämma om ikv. för annars ska jag göra annat. gaaah blir fan så desperat så jag ringer alex det fyllot! åååh fuck

ont

jag är sjukt trött, vet faktiskt inte vad jag gör uppe redan ;s jag har ont i hela min kropp idag, undrar vad jag har gjort! liksom jag sprang mest bara runt och kollade läget igår haha. fattar inte hur man får träningsvärk av det. iaf för dom som tyckte att jag var helt SJUK som jobbade igår och att dem även inte fattade vrf jag inte gjorde det gratis ska jag bara hälsa att jag hade the time of my life. fanns inte en sekund då jag hade tråkigt. tycker det är tråkigt att vissa alltid ska tänka dåliga tankar om allt! men jaja, jag hade iaf roligt som sagt.


synd att jag inte hann ta en bild med våra vakt/sjukvårdar kläder på. hade som sagt fullt upp hela kvällen.


kaaaaaos

kvällen slutade i kaos. en sönder slagen ruta, en sönder slagen vägg och massa massa mer. men det sjukaste av allt var att jag hade så sjukt kul! kan fan inte minnas senast jag log och skrattade så mkt. känner verkligen att detta MÅSTE göras om! om det nu går med tanke på att det blev ungefär 30,000 back.. pga alla erstättnignar som måste göras osv. riktigt dålig stil av dem som gjorde det. fyfan säger jag bara. neh nu ska jag sova, imorgon väntar stan med sofia. puss och godnatt

sooofia♥

nu sitter jag och sofia här och väntar på att nudlarna sa bli färdiga, kommer bli gottit :) vi har massa planer inför imorgon och hoppas starkt på att det blir så, wiho! kommer bli skit kul isf. om det blir som vi har tänk ska hon stanna här tills måndag, åh är super glad just nu. hihi, love that girl! jaja, ikv ska jag jobba som sjukvårdare får väl se om jag tycker om det. kanske, kanske inte. alltid kul att prova något nytt liksom. idag på jobbet bjöds det på prinsess tårta så känner mig ganska så fet nu, men what ever :P hehe. neh nu ska jag käka lite, ciao!

duktiga frida

nyss gått en helt ok lång runda och känner mig så duktig! känner att jag verkligen måste ta tag i mitt liv och börja motionera igen, man känner sig ju bara tjockare och tjockare för varje dag som går.. och tro mig man vill inte känna sig tjock, det är en jobbig känsla! glömde städa min lägenhet hehe, tror jag tar det imon ist, för då ska jag även tvätta osv. jaja, imorgon är det äntligen helg. känns så skönt att kunna sova ut på lördag och slippa gå upp kl 7 :| jävligt jobbigt må jag säga. hatar att behöva gå upp tidigt, speciellt när man vaknar av att det är mörkt ute, mktmkt deprimerande. neh nu ska jag poppa lite popcorn och sätta på ett avsnitt av oth, det förtjänar jag! kram

brunett?

nu sitter jag och amanda här trötta efter jobbet. hon har precis färgat sitt hår brunt, skit fint vare. blir lite sugen på att färga mitt hår jag också, men tvivlar på att det kommer bli fint faktiskt, hehe. jag passar faktiskt bäst som blondin, tro mig! en gång blondin alltid blondin. syftar ju då på amanda, lika trög som vanligt=). snart blir det storstädning i min lilla lägenhet, dammsuga, svabba golvet, damma och blabla. fan blir deppig när jag skriver detta ;s jag får väl se fram emot min kvälls promenad ist (y) puss&kram


nej tror jag är snyggast i blont hår faktiskt..


jag ät trött..

idag blir det snacka engelska hela dagen på jobbet, wiho -.- kommer tydligen folk från tyskland och ska titta på verksamheten. oj nu blev klockan mycket måste kila. puss

det sårar mig.

nu väntar sängen för min del. gick en lång runda innan, kände för att rensa huvudet och liksom börja om från 0 igen. det är sjukt jobbigt att skitsnack existerar och att man kan grubbla över ngt så litet och meningslöst så mkt och så länge. man kan väl säga att jag är en så kallad grubblare, jag tänker, tänker och tänker. men ändå lyckas allting alltid bli helt fel och helt meningslöst. fattar fan inte hur jag orkar.. tänk att det krävs ett så litet och kort ord för att man näst in till ska bryta ihop helt. tänk att det även krävs en person för att trycka ner en annan person till botten. det är inte svårt och det tar inte lång tid. är sjukt trött på att hela tiden behöva ta smällen. känner bara för att krypa in under en sten och vänta på att allt ska gå bort, vänta på att allt ska bli bra igen..

:@

ledsen, arg och besviken.

sjukvårdare?

har nyss haft möte med robin ang fredag. jag ska då tydligen "jobba" som sjukvårdare. eller typ gå bredvid och se hur det är och sånt. låter faktiskt skit kul! lät inte riktigt lika frestande när carro tyckte att jag skulle vara med, men när robin snackade om det lät det jätte roligt.. men som sagt får se vad jag tkr om det på fredag. man kan ju inte göra mer än att hoppas på det bästa. jaja, dagen på praktiken var skoj som vanligt, bakade äppelpaj till hela gänget idag och det var ju väldigt uppskattat! även om den smakade hmm inte så jätte gott. men bara dom e glada så! ;d neh nu ska jag ut och gå en runda, ha de gott!


varma mackor

idag har jag spenderat eftermiddagen med mikkan. vi gjorde inte speciellt mkt, satt mest och snckade en jävla massa skit som vanligt. hon är ju bra galen den tjejen! jaja, vid hm 7 gick hon hem och då gick jag hem till carro och alex som hade gjort varma mackor och självklart fick jag också några =) mums. hade fan bara ätit 3 knäckebröd idag liksom ;o. haha jag och carro skulle då börja på knäckebröds diet, men det gick ju åt skogen. liksom man kan itne överleva på knäckebröd!?!? iaf inte jag, även om jag hade behövt det. efter vi hade käkat kände jag mig lite påtränagande så då gick jag hem! och här sitter jag i min ensamhet och väntar på en uppenbarelse ifrån ovan..


fridapetersson


alexander&caroline

denna dag har varit ganska så galen, eller mest konstig faktiskt. alexander ringde mig idag på praktiken och frågade om jag kunde fixa carros nycklar till lägenheten och jag bah ah visst vrf liksom? sen kom det fram att han skulle överraska henne och komma hit från skövde utan att säga ngt till henne, så himla gulligt. iaf så sa jag till carro att jag behövde hennes nycklar medans hon jobbade, mötte alex och gav dem till honom men sen skulle ju givetvis carro krångla till allt som vanligt. hon envisades med att bjuda mig på pizza! så då blev ju alexanders överraskning helt fuckad! han hade tänt en massa ljus och sånt dära gulligull och så kommer både jag och carro in genom dörren med en jävla pizza ;s. haha. tyckte lite synd om honom men det bästa av allt var att caoline blev jääätte glad och överraskad. hon bah: OMG, vad gör du här!?!?!? sweeeeet.


hatar att vara fattig

carro kom och hälsade på mig på jobbet idag, det var mys såklart! :) efter det gick vi in till stan belv skiiit blöta, jävla höst väder! fast är ju iofs väldigt mysigt när man inte är utomhus och får smaka på regnet. jaja, jag fick iaf ngt damp och typ köpte en massa skit som jag egentligen inte behöver. smart frida. kommer få leva skit snålt denna månaden nu bara för det. bra att jag alltid tänker innan jag agerar, skit bra! får lite smått ångest nu och känner bara för att lämna tillbaks allt ;o men det kommer aldrig hända, mohaha. jag behövde ju trots att de dära jeansen och dom dära tröjorna och blabla.. nej nu får jag ångest ska ut och möta sofia, ha det gott!


godnatt

nu väntar sängen, har glott på tv med carro, philip och emil ikv. wiho! tänkte slänga in lite bilder nu också:






d a m p !

just nu sitter jag och caroline och har precis fått reda på att vi har diagnosen damp. fan vad kul. dock tror jag carro har lite mer damp än mig. hon gillar liksom att klättra på väggar -.- daaah. fast vi får ju dock mest damp på vissa människor tex en viss person. som kan dra ni vet vart! baby hit och gumman dit FUCK OFFFFF!! neh nu ska vi inte vara sura längre. idag fick carro smaka älgkött för första gången i sitt liv och det var ju väldigt spännande för henne. tyvärr har vi inte lämnat huset en enda gång som sagt att vi skulle göra pga regnet! sammanfattning av helgen lyder såhär:

tv, mat, dusch, öl och sängen... EN ÄKTA VILDMARKS HELG I NATUREN! fyfan vad vi är bra. puss&kram


ps. carro är skit duktig som klarat sig uta cigg en hel helg och pluggat historia. tummen upp!


regn&rusk

idag bär det av till stan igen, ska bli mkt trevligt får jag väl erkänna. inte precis varit en super helg med regn och rusk. mest bara suttit inne och glott. men ändå skönt med lite avkoppling. just nu sitter carro och pluggar historia och jag läser en bok. gud vad duktiga vi är. får väl erkänna att jag mest väntar på att mamma ska laga färdigt maten, är skit hungrig! :)

kramgoa kramar från frida&carros rosa myshörna!!

nu ska jag och caroline sova lite hade vi tänkt, imon blir det joggning runda kl 07.00! det ni.. eller kanske skallgång med pappa haha.. skulle inte tro det va. neh som sagt sängen väntar och tandbortsen! sleep tight.


mohahahaha

http://www.manligsarbarhet.se/viewer.php?id=7243b22e7a70d0fbed5b6cc459c8a3a8c5bd2cc9

stormen frida på G

idag tänkte vi ta en friluftsdag utomhus men den blev tyävrr inställd. för en högfront kom in från väst!! det blidas till och med vita gäss på sjön liksom! ;o carro absinensar som vanligt och frida chillar med messi. te och regn äppel och en säng. kan fan inte bli bättre och blötare. nu ska vi leka sminkörer för annie och jennie ska till sina små dater, hihi. buss&kräm


Unnaryd i mitt stjärthål, mohaha

hallo, nu befinner jag och caroline oss i unnaryd, blev hemma gjord pizza och twilight. gott. dock hamnade pizzan på marken men vem bryr sig? lite hundhår och lite halmstad fotsvett bara (y) inga problem alls. carro har LITE abstinens HAHAHAHAHAH!!!! hon har ju då lovat mig att inte röka på heeeela helgen, får väl se om hon överlever. hmm(?) själv har man ju då inga problem alls, wiho. ah lite ironi skadar ju aldrig. ah nu påstår hon att hon ska döda mig med en USB sladd och röka upp sina fingrar!! ;s så får nog dra nu, ciao.


tjatja

nyss hemkommer från praktiken och fy vad kul jag har! gaah vet inte vad jag ska ta vägen, är skit skoj! har bakat paj idag till hela gänget och det var mumsigt. sen blev det mys med en film. nu sitter  jag och väntar på att klockan ska bli 4. ska ta bussen till hylte och möta upp carro sen ska vi hem till mitt kära unnaryd. kommer bli en lugn helg och det ser jag fram emot. känns som att det behövs nu, har varit full fart nu ett bra tag.. gårdagen var ganska lugn, gjorde inte alls mkt. hängde lite med emil och carro & det är ju alltid trevligt :) neh nu ska jag nog fixa till mig lite, hörs senare!

frida

att vara stark är inte att aldrig falla, att alltid veta, att alltid kunna. att vara stark är inte att alltid orka skratta, att hoppa längst eller att alltid lyckas. att vara stark är inte att lyfta tyngst, att komma längst eller att alltid lyckas. att vara stark är att se livet som det är, att acceptera dess kraft och vara del av den. att falla till botten, att slå sig hårt och alltid komma igen. att vara stark är att våga hoppas när ens tro är som svagast. att vara stark är att se ett ljus i mörkret och alltid kämpa för att nå dit.


gårdagens



ojoj

dålig uppdatering här ja.. sry. får väl ta och berätta om gårdagen för er idag ist med tanke på att jag missade det igår :P efter jobbet åkte jag och carro in till city för att käka med mikkan som jag itne träffat sen hon slutade i oph. fy som jag saknat den bruden. haha hennes personlighet är ju som den är liksom. finns inte riktigt ord för att förklara. när vi käkat klart drog mikkan till sin lilla pokje och jag och carro hem för att fixa oss lite. efter det blev det hockey med kim! haha, kände vakten så slapp betala inträde (h). självklart förlorade dom med 1-4, illailla. men kul vare iaf. har itne varit sådär super intresserad av hockey förut men allt har en början, right? efter matchen följde vi kim hem och ja hon bodde ju givetvis också typ 50 meter från mig och carro, vi får nog snart ta och besöka varje jävla hus på vår gata haha. sen blev klockan mkt så vi popade popcorn och somnade.

RSS 2.0