nothing compares to you

haaallo, nyss inkommen till stan. eller jag har iofs varit här ett tag men men. jag fick mig en överraskning när jag klev på 400 bussen, carro satt på den =) wiho. så ah vi satt på bussen och snackade skit. när vi kom in till stan träffade vi felix och adde en snabbis, det var längesedan ;o kul att se dom iaf. & jag sitter här och tittar lite på 2½ män, naajs. snart börjar ju även paradise hotel! ännu bättre! neh nu ska jag göra mig kvällsfärdig, puss&kram

snart 2010?

jaha nu sitter man här och ska snart ta bussen hem till unnaryd, där blir det att spendera helgen med plugg :/.. jag MÅSTE verkligen göra det.. urk. igår kom marielle över och vi gjorde chokladpuddig och pluggade. eller vi snackade la mest bara skit, hehe.. vi har så dåligt inflytande på varandra, vi blir bara socersugna xd oh det är riktigt illa!! men vi har sjukt bra planer inför nästa år, som vi båda två är skit taggade inför! längtar :) neh nu ska jag springa ner och sriva upp en tvätt tid till nästa vecka och så ska jag sminka mig, puss&kram

STOORM :d

sitter här nyduschad och snart ska man ge sig ut i regnet, smart? nej inte direkt. men det är något speiellt med regn, det är så härligt att gå ute i regnet, neh nu ljög jag. ska hem till caroline, hon har lite hemlig info jag behöver få reda på! snacka om att jag e nyfiken hehe.. men mindre nyfiken på att ge mig ut i regnet, blöta sockar, blöta kläder och blöt jacka. inte alls kul. speciellt inte när någon har snott mitt paraply, jag hittar fan inte det någonstans ;o stör mig fett mkt på den människan som har tagit de :D men nog om det, nu ska jag nog fan ta på mig en MASSA kläder och ge mig ut i stormen. ah juste vår lärare sa att det sulle bli storm! jag hoppas strömen går, det är ju sååå mysigt. massa tända ljus och sånt, tihi. dock tror jag inte risken är så stor när man bor mitt inne i stan men men. a girl can dream, right? ;)

trötter..

hej alla glada, dagen i skolan idag var lång och seg.. har grymt mkt plugg nu och det är ju inte kul alls! men det är bara att bita ihop, snart är det ju ändå jullov :d wiho. ser jag fram emot. har fan längtat till jul sen höstlovet :o haha. man kan inte hjälpa att man tycker julen är så härlig! man får ju hoppas på lite snö också hehe.. iaf efter skolan belv det plugg, har omprov i medicin imon -.- suuuck. sen mötte jag upp carro i stan så träffade vi alex och en kompis till honom, alex har fått jobb nu, grattis! :) och sen drog vi ut till flygstaden och handlade onyttigheter. gottgott, blev lite mys till simpsons också (y) och nu sitter jag är redo för sängen, lite oc kanske jag hinner med innan dess också. ciiao.
 

@ skolan

goddag, sitter i skolan och pluggar svenska, fun! sov hos natta inatt, det var skönt. för mig iaf ;P höhö.. natta fick spendera natten på soffan (a). jag pratade tydligen i sömnen. anyway, efter skolan ska vi in till stan och köpa present till nattas lilla kusin. pusshej!

näsblod

idag är det idas födelsedag, så nu ska vi äta tårta, juste ida har fått näsblof också-.- kul för henne puss och hej. 


gul ;s

okej från mitt förra inlägg har min dag bara blivit sämre och sämre.. eller okej från kl 8 eller 9. jag skulle då färga mitt hår och jag följde min instinkt och slängde i färg i hela håret. något jag ångrade 20 minuter senare. jah 20 minuter senare frågade jag mamma om jag borde tvätta ur det och hon sa ah jo det kanske du borde göra så inte topparna blir så vita. så jag tvättade ur det och där står jag i blött hår med orange/gult hår!!!! och topparna vita. fyfan säger jag bara.. kände bara hur panik växte, visste inte vart jag skulle ta vägen :o. som tur var så blev det lite bättre när jag fönade till det, puuh. nu är iaf mitt hår lika vitt som jag hade det i 8an (y) kul.. men på söndag ska jag iaf köpa färg igen och då får nathalie färga det. tack gud för det!


en gång blondin, alltid blondin? haha..


fredagen den 13e

idag var vi "lediga" från skolan så igår kväll tog jag och nathalie bussen hem till unnaryd. skönt att vara på hemma plan igen ;). jag är lite stolt över mig själv idag faktiskt. jag gick upp ganska tidigt och har både hunnit med att baka, plugga 3 timmar och så hann jag till och med att gå en lång runda med messi min bby också! än så länge har jag ingen otur, för man brukar väl säga att fredagen den 13e är en oturs dag? för min dag har varit riktig bra hittills.. får väl se hur färgnignen av mitt hår går sen då.. kommer väl antagligen gå skit eller nått :o. neh fy då dör jag hellre. vet inte riktigt om jag ska göra slingor eller lägga färg i hela håret, hmm.. ni får väl se resultatet ikv. satsar väl på att färga hela håret, blir nog snyggast så. är faktiskt lite sugen på att lägga bruna slingor också, snyggt nu på vintern.. hmm, lite beslutsångest..



såhär såg det ut förra gången jag gjorde bruna slingor, 2007.. helt ok ändå.


kooor

hej alla mjölkälskare. nu ska vi titta på andra avenyn puss och kram/ natta

trött

hej alla, vet inte vrf jag inte bloggar längre, är typ trött på allt men aja nu ska jag sluta gnälla. slutade vid 1 idag, jag natta och suffan gick hem till natta och "städade" jag och natta sjöng mest sing star och suff satt vid datorn. trevligt! sjut längesedan jag sjöng haha x) så det var sit skoj! wiho. nu väntar snart duschen för mig för jag sitter här svettig som fan, har nyss varit ute och motionerat, duktigt!! orkar bara inte ta intiativet att duscha haha, lat eller vad?  ah jag är väl helt enkelt lat, inget ovanligt kanske? neh nu ska jag duscha sen blir det OC! loveit.


jag...

...har ont i min hand, jävla älskade sofia ;)

känner att jag inte är så aktiv här längre..

jahop, skolan har dragit igång på allvar nu :/ suck! men jaja, vad ska man göra åt saken? bara att göra det man ska och se glad ut! har nyss varit ute och sprungit en runda, fan vad duktig jag låter. dock var det jobbigt och jag har så grymt ont i hela mitt bröst just nu.. dålig kondition är inget man vill ha alltså, iaf nu väntar duschen för mig och sedan blir det nog att bara läsa lite och sådär :)


corner

nu blire fest som fan!!!! :D:D:D:D

...

jaha vart ska jag börja? åkte ju till jönköping i torsdags, då dagen började med svininfluensa vaccin i unnaryd, sprutan gjorde itne ont eller så men fyfan hela min arm blev tung och öm. plus att jag gick runt och kände mig febrig och förkyld! kul, äckelspruta.. jaja efter jag tog sprutan besökte jag tandläkaren och det gick fint, inga hål här inte! efter det åkte vi till jönköping, shopping på ikea och a6. på fredagen åkte vi in till stan för att möta upp sofia och lilla tilda. fick min sena födelsedags preset av dom också, tacktack. och ja det blev ju en hel del shopping i helgen som ni kanske förstår ;p. på kvällen blev det taco mys och sen bar det hemåt. och igår gjorde vi inte alls mkt, skulle hängt med andreas och hans kompisar och festat men jaha där var det 18 års gräns, inte så överraskande men men.. tråkigt som fan, hatar att var en liten skit! nehe nu ska jag käka frukost sen ska jag och mamma ut och gå en runda =)

 


RSS 2.0