det är kallt ute idag

goddag. jag hade en super trevlig kväll igår och idag åt jag och maria jordgubbar till frukost i johans lägenhet. Mysigt. Sedan bar det av mot unnaryd, nu blir det snart tacos till middag och sen ska jag titta på fotboll när syrrorna spelar DM match i torup. Najs.

:D

oj vad jag suger på det här med uppdatering när jag har fullt upp. veckan har varit mysig, fikat med alma, natta, suff. cafeet med natta, ida och carro. varit på ge-kås med margot. skrivit klart mitt PA. smidit planer inför valborg som kommer bli suveränt :) gjort klart lektionen kring Abort, ja jag har haft fullt upp. nu är det torsdag och vädret är underbart, imorgon är det kulturdag i skolan, tror jag skiter i den. inte gått på någon innan så varför gå nu. så kul är det inte. neh nu ska jag fixa mig inför kvällens dejt! tjaa


hihi söta tjejer i 1an?


solen i mitt hjärta.

jag har bränt mig en aning idag, jaaapp!! men det är så underbart för när frida bränner sig då är sommaren påväg :D nu ska jag bara packa ihop mina saker sen drar jag in mot stan. hejsvejs!




i feel good!!






kompost på engelska? Hmm..

nyss hemkommen från annas 25 års kalas. Super trevligt. Bilder kommer imorgon under dagen :) för nu ska jag sova. Sjukligt trött.. Pussochkram

glad påsk

suttit och solat hela eftermiddag och även skjutit lerduvor. haha och det gick som det gick, jag var säkrare än mamma enligt pappa iaf ;) hehe... blev lite besviken över att inte få något påskägg idag, jag är ju så stor nu, hmm.. hoppas jag får ett av mormor och morfar när jag träffar dem, det brukar jag juuu! 
ikväll ska jag och frida agera taxi, trevlig påskafton vi får, eller mysigt lär vi ju ha det :* 





sexy!


Du kan lyfta upp mig, slå mig till marken och ta allt ifrån mig. Men du kan inte ta ifrån mig kraften att vara jag.

försöker sova, men mina tankar får mig att inte riktigt kunna slappna av. Jag har så många frågor. Jag undrar varför folk medvetet vill förstöra, varför folk vill sätta dit en, varför folk hittar på saker som inte är sant? jag undrar helt seriöst vad jag gjort dem för att förtjäna att bli så smutskastad som jag känner mig nu. så fort jag öppnar min käft förvränger ni mina ord och vänder allt emot mig. jag får inte en chans att förklara mig för då höjer den ena rösten efter den andra och trycker ner mig mer och mer tills man bara vill sjunka genom jorden. sjunka genom jorden för man inte har någonstans att ta vägen, ingen som möter en med öppna armar, allt och alla vänds emot mig, ni hitta på saker för att få alla emot mig? ingen som lyssnar på vad jag har att säga. ingen. det är bättre att bara ge sig, framstå som en idiot som förråder sina vänner, det är jag. jag nickar. men inombords fattar jag vilken skit jag sätter mig själv i när jag ger mig så lätt. när slutade jag bli en kämpe? varför går jag med på något som är fel, på något som inte är sant? när slutade jag vara ärlig mot mig själv? kanske när jag inte kunde få min röst hörd längre och det var längesedan. jag har lovat mig själv en viktig sak och det är att inte förlora mig själv men det har jag gjort och det har jag kärleken att skylla på. det är ingen som vet hur ont jag har, jag är ju så "stark".. jag känner inte mig själv längre, jag säger saker jag inte menar, saker som inte betyder något för mig. betyder detta något för mig? jag vet inte. jag känner ingenting längre.
det är lite mer än en månad kvar nu, jag längtar mer än vad jag någonsin gjort. äntligen ska jag få gå min egen väg utan att behöva be om ursäkt för vad jag tycker och tänker. eller visst jag får väl tycka och tänka vad jag vill men även om det jag säger inte är något ont så vänds det emot mig och jag framstår som en ond människa. äntligen ska jag få lyfta från boet, trodde jag hade gjort det när jag flyttade första gången men nu är det på riktigt. nu ska jag göra det jag mår bra av. är så trött på att höra ert klagande på mig, jag är inte perfekt. inte ni heller. ingen är perfekt, alla har sina brister, hon är för mkt så, han är för lite si osv. Hur gammal ska man behöva bli när man vet att man kan lita på sina vänner? veta att man inte behöver dra sitt vapen var gång någon påståtts ha sagt eller gjort något och förvandla det till en större grej än olof palmes mord? handlar det om ålder? eller handlar det bara om vilka kompisar man "väljer"?
jag tar på mig allt detta jag "gjort", det är mitt fel att jag inte gräver djupare för att bevisa men jag orkar inte. jag är hellre ensam än att vara med människor jag trodde jag kunde lita på, människor jag trodde brydde sig mer. jag förstår inte att DU inte mår dåligt av att veta med dig att du gör mig så jävla illa genom att anklaga mig för saker hela tiden. Jag förstår inte, jag trodde du var en bättre medmänniska. du var det en gång i tiden iaf. jag är ledsen men du finns inte som du brukade finnas i mina ögon längre. jag tittar på lappen du skrev till mig för längesedan, så vackra ord, så härligt glad du var nu minns jag inte ens vad det finaste någon av er sagt till mig på sistone, kan det vara: hej? är trött på att bli ignorerad, jag ÄR jag och ni kan inte ändra på mig vad ni än hittar på om mig för jag kommer inte ge mig nästa gång, inte när jag vet att jag inte gjort något fel! bring it on och tack för mig.


frida&frida

tjaaa. igår var jag och frida på underbar och ja det va underbart kuuul :) vi dansade och rockade hela natten lång. riktigt trevligt faktsikt. träffade roligt nytt folk också, alltid trevligt och nu är jag hemma hos mamma o pappa. ikväll blir det grillat, mmm!!


onsdag

blev en härlig runda idag på stan med frida, annie o jennie. hann även träffa maria över en glass :) beställde två par nya glassögon som jag lääängtar efter :D köpte även lite kläder, så ah nu är jag pank. pengarna som är kvar på kontot ska räcka till undebrar imon med frida :) det kommer bli super skoooj! nu ska jag fortsätta plugga på mit underbart roliga PA... -.- ha det gott

det luktar bränt fläsk

idag är jag redan uppe och solar för fullt. Så himla umdeeeerbart! Hoppas på att få lite färg, hade vatt suveränt ju!! :)

underbart väder ute idag va?

idag blev det besök hos frissan och det blev blont och fint som jag hoppats på :D klippte även av en bit och planerade balfrisyren, kul! sen åkte jag hem fridis och vi käkade lite glass och satt ute i solen och pratade lite. hahaha kollar på total blackout nu, så himla roligt, snacka om att man sig ett och annat gott skratt. suveränt!

härliga söndag

dagen började med ett träningspass efter det satte jag och annie upp studdsmattan. har även tittat lite på frisyrer till balen. så himla svårt att välja.. ska till frisören imorgon och titta lite på det, bestämma till och med kanske. ah svårt är det iaf. nu ska vi äta grillat. ciao!

Good-byes make you think, they make you realize what you've had, what you've lost, and what you've taken for granted.

nu ska jennie göra fruktsallad till mig och annie :) sen ska vi titta på Summers blood tror jag den hette. lite sådär småskräckis, får väl se om annie klarar sig igenom hela filmen ;) mohaha. jennie kan vara hennes moraliska stöd, som vanligt.


ibland har jag inget liv..

True story. Jag har suttit och installerat alla sims spel på min dator för att jag har tråkigt och det roligaste spelet som är inredning från ikea funkade inte!! Snacka om att jag är lite små tjurig över hela situationen nu alltså... fan... får köpa ett till och installera på denna datorn för det funkar ju på den stationära. Cp.

00:21

kvällen spenderades hos lilla fridisen, detv ar mysigt och efterlängtat. sen begav jag mig hemåt där systrarna hade tjejkväll för fulla muggar. trevligt värre. nu hade jag tänkt somna till filmen säg att du älskar mig. bra film, hemsk film. det är en fim som borde visas för att man ska förstå att livet inte är så lätt för vissa bara för att det ser ut som det.. det handlar om att VÅGA!



glad tjej

hallå hallå! nu befinner jag mig i lilla fjällandsnäs. mamma håller på att laga mat, bra! för jag är sjukt hungrig :) kvällen blir lugn. lite tv tittande och mys.



jahaaaa

igår köpte jag o emma massa goa chips och mös med monopol :) och idag va de älgjakt i skolan och herrejissus, oph08 kom 3a. Haha. Skulle skrivas en ramsa om klassen, dock var vi cirka 8 pers som va med. Den stora frågan är vad alla andra gömmer sig!?! Nu är det historia som gäller och förlåt ulf men jag fattar inte ett smack om vad du pratar om, sorgligt att vara så osmart ;)

imorgon är det fredag

hej hej väldigt mkt hej. ligger här hemma och pluggar lite, hade betygsnack med katrin idag och hon var inte riktigt nöjd alltså, ajabaja frida.. hmm. så nu ska jag tillägga lite stuffs. efter skolan åkte jag och maria en sväng till holm, där åt vi morötter och snackade lite med kakan. mysigt. sen körde jag maria t norra station för hon skulle åka o mysa med sin poojk. och här sitter jag nu. vid sju ska jag och emma träna MRL. är ju förfan snart sommar. får bli skärpning med träningen nu! sen ska vi hem till mig och mysa och svulla oss medans alla andra antagligen har kul på studentfesten som äger rum på moon ikväll. känner att vi kan äta massa gott med tanke på att vi bojkottar alkoholen så förtjänar vi lite annan skit för kroppen :D nej studentfesten var jag inte alls sugen på, tror det var min plånbok som var minst sugen alltså... men jag får mysa med emma istället och det klagar jag inte på :)

motgångar gör dig stark i längden

- träffade thimmy igår och ja det finns inte så mkt mer att säga om oss nu, det är som det är och så får det förbli. vi mådde inte bra av det vi hade så då är det bäst att bara låta det vara så det inte förvärras eller blir ännu mer av en katastrof som det varit ett bra tag nu. det funkar inte att försöka vara något som vi inte kunde bli - vänner. nu känns det jobbigt men i längden är detta det bästa och det vet vi båda om. jag får bara bearbeta detta sen ska jag se att jag kommer ut stark ifrån det! jag kan alltid hoppas och försöka. jag såg på ett sex and the city avsnitt här om dagen och där sa charlotte till carrie att det tar hälften av den tid ni träffades att komma över honom som i detta fall var Mr. Big, så ja vi får se vart jag står om 3 månader om då charlottes metod fungerar på mig.

Never give your best to someone who don't appreciate it.

sitter hemma hos maria nu och vi ska plugga PA. min mobil är ju cp också.. funkar ejj ringa.. jaja.. hade massa kul idag i skolan, hahah.







hahah kan inte annat än skratta. tur att man har så många fina vänner :D


jag tänker och tänker och tänker....

hejhopp, vilket härligt väder det varit idag!! blir ju hel tokig. iaf idag va jag i skolan, behöver ta tag i det nu typ. sen träffade jag emma lite så satt vi o solade i vårsolen. sen tränade jag. och tillsist åkte jag ut till maria i holm och fikade lite :) mysig dag!

- du finns ingenstans längre, inte i min mobil, inte i min lägenhet, inte på facebook. du finns inte.
jag undrar om det är fel av mig att sakna dig, att vilja ha dig i min mobil, att vilja ha dig i min lägenhet, att vilja att du ska finnas på facebook. är det fel av mig?

söndagshäng

goingen emma åkte precis hem, blev att snacka skit och avsluta det hela med en cheese på mcD :) mums. träningen går åt skogen men det är skitsamma. får ta nya tag imon, då är det måndag! nu ska jag kolla nått avsnitt på sex and the city sen blir det att mysa med kudden. puss!

so sexy!

solen skiner och det är dags att dra sig mot hylte för att agera publik när systrarna spelar matcH! see ya.



söndag morgon och jag mår prima!

Godmorgon, ligger fortfaranade kvar i sängen. Jag gillar inte att solen steker på mina fönster, varmt! Får väl ta mig upp snart.. Dagen består inte av så mkt alls lite fotbolls tittande framåt eftermiddagen bara. Jag får helt enkelt se vad dagen har att ge. nej fy nu blev jag hungrig! Hejdå.

nu säger jag godnatt.

dagen i bilder:








i got to keep on moving

började dagen med några timmars plugg, sen blev det att ge sig ut i det fina vädret och slå några bollar. fin fint väder! har även gått en liten runda idag också. nu sitter jag och lyssnar på mix megapol. haha och så kommer låten som påminner om mig och mitt liv, enligt emma ;) men kan fan inte komma på vad den heter!! emma nu får du refrängen så du eller någon annan smart själ kan berätta för mig vad låten heter: my name is luca, i live on the second floor osv..



känner mig riktigt vårigt söt idag faktiskt :)


what are words

godmorgon! idag blir det det tyvärr en hel del plugg att ta tag i. sånt som måste göras någon gång och jag orkar inte skjuta upp det mer nu. iaf idag blir det kalas för mina söta systrar annie och jennie som fyller 14 år! god mat och tårta, trevligt! nu ska jag göra mig lite frukost och sedan plugga, ha det.


You're not sorry you did it, you sorry I found out!



från att gå till att vara något djupt
 till att bara vara vänner
 till att tillslut inte vara någonting
det är svårt, jobbigt och det sårar
att vi varit på alla tre steg gör míg frustrerad
jag undrar om vänskapen inte betydde mer
om det faktiskt är så att vi inte är någonting
all tid, allt engagemang och allt vi delat
-
 vi tänder en eld
 vi kastar våra känslor i den
vi låter dem försvinna i rök
vi bryter upp.


imorgon är det helg, underbart!

blev ett pass på actic vid 19 tiden, så nu sitter jag här och är trött och sleten. igår blev det några glas vin med frida på bulls. super trevligt :) synd bara att vädret sviker oss, är så trött på regn och rusk, ge oss solsken och sommar! men sånt är livet så mkt falskhet bor det här.. osv haha.. nej nu ska jag äta upp min vidriga soppa jag kokat till mig och så ska jag kolla på lost så klart ;) hej på er!


lill-lördag?

tjooho. idag har jag inte gjort så mkt, varit och solat och nu står jag och bakar pannkakor. kommer bli på tok för många men men. gott iaf :D ska iväg och ta en sväng på gymmet när jag käkat upp. hejsvejs!

godmorgon!

sov hos maria inatt och nu ska vi snart köra till bårhuset, det ska bli intressant.. delvis lite scary. men det löser nog lilla fridisen. igår blev det ett jobbigt pass på gymmet, träningsvärk idag och det gillar jag :D ha det!

önsketänkande.

...om livet ändå vore en dans på rosor, hur hade mitt liv sett ut då?
hade jag haft en plånbok med pengar som aldrig tar slut?
hade jag varit lycklig, hela tiden?
hade livet varit bekymmerlöst?
hade jag tagit livet med en klack spark i alla lägen även vad jag skulle bli kallad och anklagad för?
skulle falskheten som vill utplåna finnas?
skulle livet man blir tilldelad kännas meningsfullt och betydnade?
skulle jag få en andra chans då man tar ett felsteg och snubblar? 
skulle det finnas någon som vill att jag ska bli något mer än det lilla jag är? 
skulle någon tro på mig?
ja tänk om livet ändå vore en dans på rosor...


mina ögon faller ihop..

tråkigaste utekvällen på länge igår. Hände inte något kul över huvudtaget. Det sög helt enkelt. Kom i säng vid halv 6 så är ganska sleten idag. det va inte heller så smart av mig att dra på mig skinnjackan igår, min hals är helt tjock nu. jaja nu är jag hemma i unnaryd och väntar på att mamma o pappa ska komma hem från götet. Mamma måste komma hem och laga mat, är svin hungrig! Haha.. Dock vet jag inte om jag ska dra in t lägenheten ikväll eller imorgon. Hmm. Får väl se vilket som känns bäst, jag får ju sova längre imon ifall jag kör in ikväll, så får det nog bli :) måste även tillägga att jag mår väldigt bra just nu!

redo!!

snart är natta här med pizzan och sen drar vi in mot stan. kommer bli en trevlig kväll hoppas ja =)
hejdå




dramaqueen

Hejhej. Från att vara en lugn morgon blev den väldigt dramatisk! trodde faktiskt man hade kommit ifrån den här nivån, påhitt, skitsnack, falskhet och sånt där tråkigt. Shit vilket dåligt humör jag blev på nu alltså.. Ikväll blir det utgång iaf, får väl tagga till det. Och så kommer allt lösas då också, förhoppningsvis, jobbigt att stå mitt emellan och inte riktigt veta vad allt kommer ifrån. Gaah blir galen!! Nu ska jag nog vårda mitt yttre lite med hårinpackning och ansiktsmask, får stjäla en ansiktsmask av annie ;) hihi..

man duger för fel saker och det är fel

- you shouldn't have to sacrifice who you are just because someone else has a problem with it!

varför försöker man vara någonting man inte kommer bli?
man kan inte ändra på sig själv bara för att någon annan inte tycker att man duger. 
DU duger för någon!
även om det inte är den personen du önskar att du duger för.
man tänker och försöker förstå vad man gör för fel.
men du hittar inga fel för det är inte dig det är fel på.
du funderar över dina misstag men du finner inga misstag.
det är inte du som begår misstagen.
det är personen du vill duga för som gör ett stort misstag som låter dig gå.
du undrar vad du gör för fel, det gör jag också ♥


härligt med helg!

hej på er! veckan har varit bra och jag har tränat som fasiken i veckan. känns så himla skönt att jag hittat motivation till det nu. underbart! får väl se om det börjar synas snart, hoppas. våren börjar även komma så smått! kan ju inte bli bättre. nu är jag hemma i unnaryd hos familjen och ska snart äta tacos. mums! är super hungrig. puss



RSS 2.0