god jul!

hej alla glada, nu är snart julen över. skönt. äcklas av julmat just nu. iaf julen har arit trevlig med mkt julklappar man har även fått sig ett och annat gott skratt. massa kortspel har man ju också hunnit med att spela med kusinerna. igår bjöds det på kalkon hos farmor, det var gott. goadare än julmaten i varje fall. neh jag har nog aldrig varit ett så stort fan av julmat. ni kan ju gissa vad det bjuds på ikv? jo, julmat -.- YUMMI. nehe nu ska jag nog ta och hoppa i duschen och fixa till mig lite innan gästerna kommer för idag ska det firas annandag jul.




medium?

tjo, nyss hemkommen ifrån mormor & morfar. det var mysigt! Min moster har nyligen besökt ett så kallat medium som berättade en massa kusligt om det. tex min gammelmormor som gick bort i början av september detta året. hon berättade saker som bara vår familj vet om gammelmormor och det är helt sjukt tkr jag. tänk att det finns människor som har förmågan att kunna ta kontakt med andar. det känns så kusligt och främmande. jag blev iaf lite rörd över det sofia berättade att "mediet" hade sagt, det tror jag vi alla blev. ibland undrar jag om ens nära och kära som gått bort är mitt ibland oss och lyssnar på oss. frågan är om man vill veta allt om det övernatruliga eller om man bara ska låta det vara. vi människor är så överdrivet nyfikna så vi kan helt enkelt inte låta det vara, någon gång i framtiden ska nog även jag besöka ett medium för att få se vem som vakar över mig.

puss

snart bär det av till mormor för att fira hennes födelsedag! mat och trevligt sällskap (y) see u.

jag vill vara rik.

det var ett tag sedan jag vet. men jag har haft fullt upp. känner inte för att kasta bort min dyrbara tid framför datorn. men nu när det ändå är jullov så kan jag ju passa på. jag menar de enda planer jag har för detta jullov är att sticka en halsduk och flytta. japp ni hörde rätt den siste december ska jag vara ute ur min lilla, LILLA lägenhet. dock är det bara två trappor upp men två trappor upp ligger även en mycket bättre och större lägenhet! jag begriper mig inte på hur min budget kommer gå ihop nu i vår. det är hemskt vad fattig jag känner mig. jag får väl helt enkelt sluta köpa kläder och börja gå naken. snyggt. med tanke på att mitt nästa studiebidrag kommer gå åt till massa saker som jag "måååste" ha till min lägenhet. neh jag får väl helt enkelt börja jobba och tjäna egna pengar. fyfan..


sjuuuk

hej alla, förlåt för uppehållet. idag fick jag gå hem ifrån skolan för jag mådde så jävla illa så jag fick gå och spy på toan. ah efter det gick jag hem. sen sov jag i några timmar och nu mår jag helt okej. vettifan vad som flög i mig! helt sjukt alltså. känner inte för att vara magsjuk precis, riktig lamt att sitta hemma och uggla i en vecka liksom. iaf hade sån där svenska redovsning idag om massa straff och ah vissa var lite väl magstarka.. men vi överlevde. idag är det första december vilket betyder att mamma fyller 41 och att det var ett år sedan familjen var i Thailand. det är helt sjukt vad man saknar sol, bad och att bränna sig ^, iaf jag vill utomlands NU! men säg någon som inte vill et. dock har jag varken tid eller pengar. eller tid har jag väl men orka ta ledigt från skolan och plugga hela tiden när man är utomlands. förra året stack jag ju under praktiken, mkt smart drag får jag väl erkänna.. men sen är jag ju ganska smart. PUSSHEJ


jag vet jag är en skönhet med gult/grått hår :*


RSS 2.0