hemmafrun frida!

idag har fröken frida varit duktig, sov till 12, träffade emma en snabbis, städat lägenheten (nu luktar det inte stekt fisk här längre ha ha..) och så har jag bakat scones, yummi!!
snart kommer thimmy hit med en skruvmejsel så jag kan skruva ihop min pall som jag köpte för ett x-antal månader sen.. sen ska jag simma med almisen vid 6 tiden, mys.


tjoooho

blev en sväng till underbar i fredes iaf, trevligt :) låg i sängen i pyjamas och osminkad när jag bestämde mig för att dra dit så fick slänga på mig lite kläder o smink på sisådär 30 min, kände mig döööläcker ;) not..  lördagen spenderades hos marielle med mat och dricka. himla mysigt! sen lev det utgång på det också, jag som skulle ha en lugn helg.... men jag är glaf att det blev som det bleeev, haft super skoj :)!!

jag också vara meeeeeeed!!!!

nu har det gått ett tag.. haft fullt upp.. shoppat, varit en runda i unnaryd och så har jag jobbat.. ska faktiskt upp vid halv 6 imon och ta mig an ännu mer jobb! super...
känner mig lite ledsen faktiskt för ikväll ska alla mina vänner till underbar men inte jaaaag :( visst skulle jag kunna gå dit men jag är heeelt ofixad, är trött efter kvällens jobb och så pallar inte betala 120 äckliga spänn för att vara där någon timma för att sen åka hem igen. plus att jag kommer vara cp trött imon, det är det fan inte värt.. men ååååh vad jag vill!!!! jävla praktik faaaan....... ska ändå ut med marielle imon som fyllt 18 så lite kul får jag iallafall denna jobbhelg :)
time to sleep
puss


sverige-danmark

blev en runda på gymmet med alma och natta. super! känner att jag har mkt att ta igen, min kropp är verkligen inte i gott skick just nu. blir nog ett träningspass imorgon också :) nu är det handboll som gäller, kom igen sverige!!!


nautilus eller actic som det numera heter.


hallå dääär!

nu var min andra dag på praktiken avklarad och det känns awesome! min handledare är hur go som helst och det gillar vi! =) är ledig imorgon så maria kommer till mig lite senare så ska vi mysa lite och laga mat :) så nu ska jag gå o handla lite. hajk!

hurts-stay

hallå där. nu har jag vatt uppe en stund käkat frukost och dammsugit. natta hämtar mig snart så ska vi åka upp mot sjukhuset och praktisera. min första dag idag! ska bli spännande. ha det gott! kram

love the way you lie..



fridafridafridafridafridafrida



Godmorgon

Shit jag är vaken innan kl 12, helt otroligt! Har ju varit hemma några dagar nu och har inte gjort annat än att sova.. Nu ska jag försöka mig på lite zumba ;)

hotell frukost

sov hos frida på tallet inatt. jag äääääskar att det alltid finns så mkt att välja på vid frukostbordet. här kommer en morgonbild på frida :)


love this pic on you baby!


Cirka 20.000 björnar är inspärrade på asiatiska farmer...

...De befinner sig i burar som inte är större än en gammal telefonkiosk. Björnarna kan inte stå upprätt och kan nästan inte vända sig. Björnarnas beteende tyder på att de är stressade över sin tillvaro i bur. De gnider sig oroligt mot gallret eller står och bankar huvudet mot järnrören. De får inte tillfredsställt sitt naturliga behov för att röra på sig eller att kunna gå i ide. Bottnen på buren är nämligen ofta gjord av järnrör som håller björnarna vakna dygnet runt.

Galla tappas på dem på många olika sätt – gemensamt för dem alla är att det gör ont på björnarna. Det är ofta farmare utan övning som utför ingreppet.

Tappning utförs på tre sätt beroende på regionen:
1. Man sticker in ett rör i björnarnas gallblåsa och suger ut gallan. Detta görs upp till tre gånger om dagen så att hålet till röret inte ska läka ihop och minska gallproduktionen
2. Man lokaliserer gallblåsan med ultraljud och placerar en kanyl långt inne i björnarnas stora kroppar så att gallan kan ledas ut
3. Man burar in björnarna tills de har uppnått en viss ålder. Sen dödar man dem och tar ut hela gallblåsan från de döda björnarna.

En del björnar dör av ingreppen. Om de överlever så får de allvarliga problem med hälsan. Inflammation i såren, svulster, invärtes sår och gallsten är vanliga problem. Smärta och stress blir deras vardag. Några av björnarna slutar producera galla efter bara några år. Då lämnas de till sig själva om man inte dödar dem och säljer deras gallblåsor och klor..



Och vad tror ni asiaterna ska ha gallan till? jooo till någon jävla alternativ medicin. pinsamt ju. skämms på er jävla asiater, ni gör då inget annat än att plåga djur. för ah ni sticker ju ihjläl delfiner också.. det är tydligen en tradition i japan?? som ingen vet om, konstigt.. jaja det är en annan historia som vi tar en annan dag, ciao.

fashion studio

beställt från hm idag :) lite smakprov...




kläderna kommer i slutet av februari, AWESOME!!


solsken

hallå! Nu har jag varit uppe ett tag och tagit mig en dusch. Nu sitter jag och tittar på något inredningsprogram :) jag blir bara avundsjuk när jag tittar på sånt, man vill ju ha så mkt he he..

en slappe dag framför tvn

idag har jag itne gjort annat än att ligga framför tvn och kollat i hm katalogen. sk anog beställa lite vårkläder imon, finns ju så mkt jag vill ha!! synd att jag itne har pengar så det räcker bara, bläää. jobbigt att vara fattig, jaja nu ska jag käka taaacos. ciao!


enkelt&skönt




en grå tisdag...

godmorgon.. ska snart duscha hade jag tänkt. känner mig bara allmänt äcklig haha.. sen ska jag fixa lite i lägenheten, kan också behövas. måste även ner i tvättstugan och hämta min tvätt som hängt där nu i någon dag haha.. sen tar jag bussen hem till unnaryd kl 17. skönt.

(y)

hallå där.. tror febern har lugnat sig lite nu så det är skönt :) fått hit lite halstabletter också så det är braaa. imorgon får jag lite finbesök av maria innan hon börjar jobba. snacka lite skit och så, hoppas jag inte smittar ner henne med min förkylning bara ;o nej det är nog ingen fara, ska inte hosta för mkt på henne! nu ska jag lyssna på musik och plugga lite på historian. hejhopp

sjuk

ingen förändring här inte. feber och hosta. blää. svettats som fan hela natten så jag har sovit dåligt.. så himla surt att bli sjuk nu när min praktik börjar och allt. usch. jaja finns inte så mkt att göra åt det. ska iallafall titta på desperate housewives nuuu, så himla bra. puss och kram


emma 19 år! <3

igår blev det födelsedags firande hos emma :) super trevligt! sen blev det utgång - corner. det var roligt. förutom att jag drog på mej någon jävla skit.. så har feber och hosta och är snooorig :( imorgon börjar praktiken på barnavdelningen men jag kommer nog inte kunna gå dit... blää.. så himla sugigt. tur att vi hade en sjukt rolig kväll iaf puss




the studio

igår blev det en heldag i göteborg med natta, alma, suff och ida. blev sminkade och stylade. himla roligt faktiskt :) vi blev även fotograferade, givetvis köpte jag bilder, ångrar det nu haha.... men jaja. snart ska jag alma och frida ha vå födelsedags överraskning för emma som fyllde 19 igår!! så blir middag hos emma idag sedan utgång, aweeeesome! :)




min hemliga låda, eller något..

jag har en låda i mitt kök.. en låda där jag slänger ner allt och ingenting! allt möjligt helt enkelt. idag bestämde jag mig för att checka denna låda. någongång måste ju någon städa den liksom. och OJ så mkt roligt och gammalt jag hittade. brev, speciella kvitton(enligt mig), anteckningar, foton och lite mer konstiga saker. kul o titta på faktiskt, man glömmer vad man gör. meningen är väl att jag ska göra någon rolig scrapbook av alltihopa men det tar jag en annan dag. nu ska jag lägga mig bilen går mot göteborg imorgon 11.00. puss


livet känns så underbart just nu!!

hallå! idag efter skolan gick jag, alma och natta för att prova balklänningar :) wiiie. eller natta provade inte hon har redan köpt sin så hon fick vara smakråd.. jag vill inte alls ha en sådan klänning som jag först tänkt mej, kommer bli så bra!! ska nog köpa den imorgon, svin snygg! nu ska jag duscha för jag har vatt o tränat, luktar blääää.. ;) ha ha..

bacon och ostsås

hallå där. skolan idag va seg började halv 1 så ganska ok. sen åkte jag, alma, natta och frida o handlade lite mat och käkade. mmm.. nu ska jag snart träffa emma en sväng ska bli mysigt va ju ett tag sedan :) nepp nu ska jag kila. pusss :*

puss&kram

hejhopp. blev ingen träning.. gick o köpte godis istället och tittade på my sisters keeper hos steffy. hemsk film men ändå så vacker. titta på den!!! nu sitter jag här vid datorn och thimmy tittar på lost, blivit besatt eller något. haha knas är han. hej på er.



så himla hemsk film, usch! det värsta är att så många barn dör i cancer varje år. det är en helt annan värld för dem som inte drabbas men för de som drabbas är det en hemsk värld som drabbar en själv och ens nära och kära. ta vara på dem ni älskar och bryr er om!!♥

måndag o allt är grått

tjena. fyfan vad det är halt ute eller! gled till skolan idag kan man ju säga. kunde inte riktigt ta ut mina steg -.- och nu sitter jag hemma hos natta. hon städar för fullt och snart ska vi väl dra oss till gymmet och träna lite :) får väl se hur det kommer gå. får nog ta detl lite lugnt, gå på rullbandet och så...






mina flickor, puss ♥

bubbelbad

precis tagit ett gott bad och ska snart äta en kycklingsallad som jag gjort, mm.. sen kommer nog thimmy en sväng :) ha en bra söndagkväll. puss

schemaaa

goddag. nu har jga varit o handlat. himla tur att hemköp o netto ligger bredvid varandra annars hade jga blivit cp arg. hemköp var tydligen stängt för ombyggnad? eller nått. så fick gå till netto där allt är rörigt o bla bla.

mitt schema under vårterminen och jag klagar inte, as gott! imorgon börjar jag 09.40 så kan inte ligga o dra mig i sängen fram till eftermiddagen. dags o ta tag i betygen igen, japp! :)


lördag.

nu tar jag mig en kopp te och fortsätter kolla på lost, som jag gjort hela dagen idag. himla onödig dag egentligen. jag mår bättre nu iaf vilket känns skönt, kanske för att jag inte gjort så mkt alls idag faktiskt. ah jag får väl se imon när jag vatt o handlat. för då får jag ju gå en bit. haajk

dag 3.

Dag 3 de jag åt idag
Dag 4 Mina föräldrar
Dag 5 min dag
Dag 6 min bästa vän
Dag 7 ett ögonblick
Dag 8 min tro
Dag 9 det jag hade på mig idag
Dag 10 mina syskon

DAG 3.
Jag har inte ätit något ännu och jag känner mig inte heller så sugen på något. dessutom har jag inte så mkt lockande i mitt kylskåp heller så för att jag ska kunna äta något idag får jag väl ta mig till affären och det känns väldigt jobbigt just nu.


home sweet home

nu är jag äntligen hemma. jag är väl inte super men det struntar jag i, skönt o vara hemma. känner mig helt groggy och är trött, ska försöka sova lite nu. ciao

kanske, kanske inte

maria kom förbi några timmar innan och det kändes bra. ska troligtvis få ta bort droppet nu och börja äta lite smått. kanske till och med får komma hem ikväll, inte för att det känns så säkert men läkarna vet väl bäst..

jahopp

är äckligt hungrig. stör mig as mkt på att de låter mig fasta. eller det är väl bra egentligen om operation behövs men har ju inte käkat på ap länge nu och droppet mättar ju inte precis. torr i munnen är jag också, åh... jaja något som är bra i det hela är att maria kommer snart, behöver lite uppmuntran..


inte sovit en blund inatt...

... på grund av att jag fick åka in till akuten inatt. och nu ligger jag på observation och väntar på att läkarna ska ronda. men det ju sin tid. åh vill inte vara här.. tur att snälla thimmy ville åka och hämta min dator så att jag har lite att göra dock glömde han mitt usb så har inga filmer men får kolla på internet istället. sova kan jag inte heller göra, smärta. längtar tills mamma och pappa kommer♥

Dag 2

Dag 2 vad är kärlek
Dag 3 de jag åt idag
Dag 4 Mina föräldrar
Dag 5 min dag
Dag 6 min bästa vän
Dag 7 ett ögonblick
Dag 8 min tro
Dag 9 det jag hade på mig idag
Dag 10 mina syskon

DAG 2.
kärlek för mig är en passion. du kan skriva att du älskar någon hit och dit men att verkligen älska någon och att bli älskad av någon och verkligen mena det av hela sitt hjärta det är speciellt, det är något äkta. kärlek för mig måste inte vara två personer som älskar varandra och väljer att dela allt. kärlek för mig kan vara att man älskar en sport eller sitt husdjur. kärlek för mig är något vackert, något som man inte "leker" med. kärlek ska man ta vara på, man ska inte ta den förgivet. inte för att var glädjedödare på något sätt alls men kärlek är inte alltid något vackert och bra, man blir bara sårad tillslut...


dag 1.

Dag 1 presentera mig sjäv
Dag 2 vad är kärlek
Dag 3 de jag åt idag
Dag 4 Mina föräldrar
Dag 5 min dag
Dag 6 min bästa vän
Dag 7 ett ögonblick
Dag 8 min tro
Dag 9 det jag hade på mig idag
Dag 10 mina syskon

okej jag har väldigt tråkigt just nu så tänkte fixa denna listan.. blir väl kul att få veta lite mer om mig :)

DAG 1.
jag är 18 år.. Just nu leker livet jag har jullov, jag umgås med mina vänner, jag träffar min familj mer än vanligt, jag festar och har det glammigt.. Jag bor numera i Halmstad och det har jag gjort sen jag började gymnasiet. men bor ju också hemma hos mamma o pappa i unnaryd.. studenten tar jag om några månader och jag tror att det kommer bli så braa med bal, student och massa minnen. den stora frågan är vad som händer sen? vad vill jag med mitt liv? vart vill jag ta vägen? helst skullle jag vilja få en fet lägenhet på nissastrand, få ett lönekuvert varje månad och inte bekymra mig för ett piss. ta varje dag som den kommer. för det kan jag inte göra nu, jag måste tänka hela tiden. ta beslut och jag orkar inte det! jag orkar inte höra tjatet om vad jag ska göra sen. jag vet faktiskt inte, jag tänker hela tiden men det leder ingenstans. resa vill jag också göra snart, långt långt bort med mina finaste. men då behöver jag pengar och för att få pengar måste jag jobba och då måste jag söka jobb. men kommer ju fan itne få något jobb inom halmstad kommun, finns ju fan inget!!! nu ska jag sluta prata framtid, presentation var det ju! På min fritid tränar jag numera på actic som det heter. thaiboxningen går det inte så bra med asså, orkar helt seriöst inte ta mig dit nu när det är så mkt snö. man kan ju inte cykla eller man kan väl men jag vill inte det, för då halkar man och det gör ont och jag vill itne ha ont!! det går inte några bussar ut dit heller så nej: ingen thaiboxning för mig just nu. kanske börjar på det igen t våren men bara kanske! beror på om jag kommer bo kvar här t hösten eller inte. känns ju jävligt lamt o satsa allt om man ska flytta sen liksom. nej går inte! för det är sån jag är, gör jag något jag verkligen vill då lägger jag ner hela min själ i det. det går inte göra något sådär lite små fjutigt. saker och ting ska göras ordentligt, så är det! jag är även något i stil med en perfektionist, klarar inte av att se min lägenhet stökig. klarar inte av när folk inte fäller ner toalettlocket, klarar inte av när en kompis är hos mig och pillar på allt och slänger upp fötterna på bordet sådär nonchalant... klarar inte av när någon spiller och bara drar foten i det och "så är det borta" -.- klarar inte heller av att se disk! haha. jag låter som ett cp men det stör mig inte om någon annan har det stökigt eller mkt disk men jag klarar helt enkelt inte av det hos mig, jag kan inte låta disken stå en vecka och bara låta det bildas ett gigantiskt berg, går inte! det kliar så i mina fingrar då, i hela kroppen... en sak till, jag tkr det är kul att städa. jag älskar när man är färdig och bara ser hur rent allt är, då kan man känna sig stolt. det är kuL!! jag är även väldigt mån om mina vänner och vill vara dem till lags, jag bara älskar att se mina vänner glada. när mina vänner mår bra då mår jag bra :) galen är jag också, jag älskar att göra oväntade saker och jag älskar när man inte planerar, man bara gör det man vill och inte tänker på att passa någon tid. att bara sätta sig på en buss och åka någonstans, man vet inte vart man kommer.. och sen ser man bara vad som händer, åh vad jag älskar det! jag brukar säga: man lever bara en gång!! och jag älskar att leva livet. nej jag kan hålla på hela dagen. här har ni en konstig människa:
frida petersson.

fika är ju gott också... favoriten är chai latte, nu vet ni det också ifall ni hade tänkt bjuda mig på fika liksom;) he he

rubrik

hejhopp.. här sitter jag med frida, vi har precis vatt ute o gått en sväng. igår partajade vi på underbar, naaaajs... roligt! nu hade vi egentligen tänkt bada på sannarpsbadet men cp barnet ska hem t tvååker snart för de ee ju röööööd dag idag... nej nu ska jag sjunga. hejdå

livet efter studenten??

jag tänker och tänker men jag känner mig bara mer dum.. tanken på vad jag ska göra sen, ja efter studenten. Den tanken är svår att tackla. Med tanke på att allt är så lätt nu, jag får pengar varje månad, lägenheten och räkningarna blir betalda. Men vad händer sen då? flytta hem? Skulle inte tro det! Bo kvar i lägenheten? Vill ju inte bo i den jag bor i nu, vill ha något större.. Söka jobb? Vart!!? var ska jag få pengar ifrån? (antagligen från ett jobb fattar väl jag också, men får jag inget jobb blir det genast ett stort problem) jag vill verkligen inte flytta hem för mamma o pappa går mig redan på nerverna och jag har knappt varit hemma en vecka sammanlagt. snart måste jag liksom veta vad mitt nästa steg är.. Jag vet nog vad jag vill, men då behöver jag pengar! Och det har jag inte.... Hjälp någon?

hallå där kött och blåbär.

precis tränat lite här hemma, skönt. nu väntar jag på att mamma ska fixa lite kvällskrubb.. sen vet jag itne vad som händer ikv. inget antar jag. den stora frågan är om jag ska gå ut imon eller inte, hmmm!?



busig..


sims!

zumba rockade verkligen. så himla roligt och fy vad svettig o gooo jag blev ;) idag har jag varit nörd och spelat mitt älskade sims, japp ni hörde rätt. om jag spelar blir jag beroende och kan hålla på i evigheter. nu ska jag slita mig från datorn och lägga mig. natti


godmorgon!

precis käkat en goood frukost med toast o teeee. mm.. nu ska jag städa lite och sen ska jag prova på zuuumba. ska tydligen vara ett så himla kul sätt och motionera på, vi får väl se vad jag tkr om deT :)
dock har jag laddat ner det och fanns bara med subs på tyyyska men jag överlever nog, engelska kan jag ju faktiskt!
 


"du ser jävkligt sleten ut" som camilla sa.. sant så sant..

nej pigg är väl faktiskt det sista jag är idag, fyfan... mitt huvud har blivit påkört av en lastbil och sedan parkerade lastbilen på mitt huvud, så mår jag idag. k u l...
väldigt, väldigt fint väder ute idag men jag kan ju inte gå ut för då kommer jag väl svettas ihjäl, japp feber har hon också. neh nu ska jag inte sitta här o beklaga mig över mitt liv. nu ska jag äta middag, mmmmm.. hejdå!!




haha fångade en bild när jag gäspade, sexigt friiiiidaaaaaa.


nyårs pics












behöver jag ens säga när vi började spåra ur!?! ;)


RSS 2.0