jag har inga bröst kvar. k u l.

godkväll. efter skolan idag åkte jag och maria och handlade lite eller mkt mat blev det på willys. sedan drog vi en runda till sture för att hälsa på julia som ska fixa min klänning lite. jävligt kul att jag har tappat mina bröst någonstans också, hittar någon dom kan ni väl vara snälla och säga till? för det är jävligt kul att klänningen nästan sitter slappt nu. sug. jaja sen blev det käk på max och kl sex hade jag bokat pass - MRL. fyfan vad jobbigt. nu ska jag titta på en unge i minuten så himla bra program får jag lov o säga. så hej på er!


om jag skulle tänka om och bli skogshuggare? :s haha

vilken dag först vaknar jag cp tidigt fast det egentligen inte var tidigt då vi har sommartid nu. eller nått fattar inte riktigt det dära. men ändå tidigt. så pappa drog med mig till skogen(!) haha.. hade ändå inget bättre för mig liksom. så har lastat på massa små träd eller vad man ska kalla det och sådär. jag ser det positivt - träning! slipper jag gå till gymmet, tränar ju hela kroppen genom att ha kul ^^ hmm kan verkligen disskuteras om det är kul eller inte. jaja nu har jag även gjort mamma en tjänst och gör dagens middag - köttfärssås och spagetti, fan vad jag är duktig idag. i eftermiddag står plugg på schemat.. etik och sjukvård.. yey.


pappaaa & pontus


en skön lördag ska det va'

ljusen är tända, kvällsmaten är i magen och jag mår bara så bra just nu! skönt att bara ta det lugnt, ska snart titta på the last song, mysig och bra film! Ett glas mjölk och en brownie nu skulle sitta fint, det får det bli ;) trevlig kväll på er!

sol i sinnet

idag har jag och jennie lekt golf haha. ah för spela kan vi kanske inte.. så får bli att vi har lekt. 20 bollar hamnade på isen, kul.. dom hittar vi väl i sommar då. nu ska vi baka brownies! puss









älskar att leva i nuet

jag har haft en lugn kväll hemma i unnaryd. Blev film och chips käk med syrrorna! Måste även få tillägga att dagen igår var awesome, mitt hår blev helt ok! Behöver en slingning till, sen kan jag kalla mig för blond igen, underbart! Behöver även fixas till lite så beställde faktiskt tid hos frisören för både klipp och sling till påsk. Vi ska även diskutera min frisyr till balen då :D så roligt! Bion igår med ida, robin o andres va huuur rolig som helst! Så himla underbara människor som spelade jätte bra. Skrattade och grät om vart annat. i mitten av filmen tänkte vi typ omg!? men sen tog det fart och blev en succé.. Kan visa hur mitt hår blev imon kanske för nu ska frida sova, trött som jag vet inte vad. Längesedan jag var uppe så tidigt som jag var idag asså. Natti!

hur många lingon finns det i världen?

här sitter jag och pluggar lite. blev en sväng på stan med alma efter skolan, beställde ett par ap fina glasögon som jag kommer få i mitten av april! :D lääängtar. sen sprang jag även inom och köpte färg till mitt hår så här sitter jag med lite slingor i håret som jag snart ska tvätta ut. världens goaste ida ringde mig nyss och ville bjuda mig på bio! så himla mysigt, hon hade visst ingen skola imon den fuskisen så hon ska sova hos mig, själv ska jag upp tidigt imon och kolla på en film om förlossning.. ha ha..


hold your head high gorgeous they will kill to see you fall.

godkväll!idag har jag inte fått mycket gjort alls. ganska meningslös dag faktiskt. jaja. är riktigt trött nu också, konstigt. drf funderar jag på att lägga mig och läsa lite snart. alltid skönt och avkopplande. imorgon ska jag ha en riktig pluggdag. japp det ska jag!
ni får ha det så bra, pussokram

count on me

jag är typ trött nu, har pluggat som fan idag känns ändå som jag inte kan något av det. jaja imon ska jag träna efter skolan sen blir det väl till att plugga lite till. gud vad livet är roligt just nu.. hejhopp


sol eller?

hallåhallå. blev ett sjukt jobbigt träningspass med emma igår - MRL. aldrig gjort det innan och nu förstår jag varför, kan knappt ställa mig upp :( haha. usch ja. men bra egentligen för man ska väl få träningsvärk av träning? ;) första lektionen för mig idag är kvart över två, skulle egentligen gått upp tidigare och tagit mig till gymmet men det var så varmt och skönt i min säng så det struntade jag i.


gym

hallå där. snart ska jag dra mig till gymmet för att bränna lite fett.. gott!! nej nu ska vi åka, ciao!

söndagsöndagsöndag

sitter och läser på aftonbladet och ser att en pojke som är 11 år hade åkt in till akuten med ont i ena höften och det visade sig att han hade mördarbakterier som i vanliga fall inte dödar om inte immunförsvaret är helt rubbat. tråkigt att inte läkarna tänkte om lite och satte in antibiotikadropp på honom, då kanske det inte slutat som det gjorde..

jaja, jag som skulle gjort så himla mkt idag har inte gjort så mycket alls. dammsugit och bytt lakan. haha. yeah, duktig jag äääär. nu hade jag tänkt plugga historia som jag har tänkt nu i en vecka. det går inte framåt. har ingen motivation. blä.

jag får väl se det från den ljusa sidan, snart är det slut!!


hörnet

här sitter jag redan? pigg?
japp faktiskt.. fattar inte hur det kommer sig egentligen, helt sjuk kväll hade vi. så jäkla kul! idag blir det att ta det väldigt lugnt, har träningsvärk i mina ben, gick vilt till igår. plugga är ett måste sedan får man se vad dagen mer har att erbjuda. solsidan ikväll får jag ju inte missa. riktigt intressant program det där alltså..
nepp nu ska jag fixa frukost och sedan tvätta lite. bye.


kvällens



underbara lördag

precis duschat dags för sminket att komma på plats och välja kläder, varför är den stora frågan alltid vad man ska ha på sig? hmm..


Skinnkjolen och den gråa, lazy toppen... Klockrent!


accidentally in love










shululu

igår blev en trevlig kväll med emma:) och några pojkar. lite tv tittande och kortspel är alltid roligt en fredagkväll liksom. hehe.
JAJA, ikväll blir det utgång med mitt hjärta idis :) kommer bli super kul, även om jag inte har några pengar, wie.. kanske att natta, suff och alma hänger med ut!? hade vatt skoj juu.
fick mig en väldigt fin överraskning idag när jag vaknade! emma kom vid halv 11 och hade med sig frallor så vi ställde till med värsta frukosten, gott!!
sen gick strömmen trodde jag men icke, det var en propp som hade gått visst, S U G. fick ringa thimmy så han fick hjälpa mig, ibland önskar jag att jag var lite mer händig, det kan ju bli lite pinsamt ibland frida p...


kanske borde lägga upp bilder från jönköping?
-ja det borde jag!!


When you do right, nobody remembers. When you do wrong, nobody forgets.

..jag är trött nu
vet inte riktigt vad jag vill och vad jag inte vill.
jag stör mig på mina beslut jag tar, fast jag vet att mina beslut är rätt.
även fast det inte känns rätt för mig just nu.
jag vet att jag vinner på det i längden. fan.
ni tror att det är så lätt för mig men det är det inte.
jag känner mig ensam och tom.
jag är trött nu..


blir galen!

fin dag idag! va i skolan och kollade på hemsk film om abort.. blä.. rörde en verkligen, ryssar är sick. sen åkte jag, alma, natta o suffan och handlade mat gjorde god tacopaj! mm. sen blev det träning på det och här sitter jag och pluggar...

bad taste








:)

hejhejehje

ikväll är det studentfest! :) bad taste står på temat så ska försöka mig på att inte bli snygg ikväll då va.. kommer säkert gå prima. ska snart gå och möta ida som kommer med tåget. puss!


A lady is a woman who makes a man behave like a gentleman.

förlåt för jag har varit himla seg på att skriva här men inte funnits så mkt att skriva om. helgen har varit mysig förutom att jag fick så helvetes ont i magen igen.... men förutom det hade vi en bra helg eller iaf jag. i fredags handlade vi massa mat och MASSA godis menar verkligen massa det var ingen som orka äta upp ens :( haha.. så onödigt av oss. men det såg fint ut isf :) hihi. sen blev det en riktigt bra skräckis på det! the last house on the left tror jag den hette, haha älskar att vissa t.o.m började gråta lite när det blev som mest pressat hihi.
iaf dagen har spenderats i oskarström där syrran tog hem silver, härligt! sen käkade familjen god mat tsm och mamma hann även med att klaga över hur dammigt och smutsigt jag hade det... HADE, ja jag städade när dom åkte hem. behövdes verkligen.. så nu sitter jag här med massa tända ljus, thimmy åkte precis hem, så jag är ensam. funderar på att lägga mig eller kanske kolla på jersey shore. fan vad jag babblar massa skit. godnatt får det nog bli, puss.

en måndag.

hejsan. idag blev det en sväng på gymmet med natta. kan säga att mina armar känns som bly nu... blööö... men så ska det väl kännas. efter träningen begav vi oss hem till mig för att laga mat, spagetti och köttfärssås, mm. satt gott i kistan. lite plugg på det hela också. spyr på skolan snart, jag känner verkligen hur allt bara lägger sig på min axlar :(!!

jag är trött och MÅSTE plugga NU!

jaha och så blev det utgång igår igen. trevligt trevligt! i fredags var jag ute med maria och igår blev det en spontanutång med natta och ida.. men usch vilken seg utågng det blev igår eller seg var den ju inte för vi hade ju kul men jävligt konstigt folk och äckligt mkt folk... ida fick ett sammanbrott hahahha.. sen drog vi en kebabrulle på citykebab som en bra avslutning! och sen kom thimmy och hämtade mig så åkte vi hem..


körde på kavajen och spetslinnet igår, sexigt!


.


skriver. raderar. skriver. raderar. raderar.
funderar. viftar bort. funderar. skakar på huvudet.
gräver ner mig. släpper det helt.
börjar om på nytt.


yeah!!

hallå har jag sagt att vi äntligen bokat resa nu!?! kommer bli så roooligt, den 22 maj åker vi en vecka till alanya i turkiet, underbart!! :)




detta kommer bli galet!!


skolaaaan

oj här har det varit tomt ett tag nu! skolan har iaf dragit igång nu och har en massa att göra.. blää.. igår hade jag iaf en mysig dag med emma :) te drickande och tv tittande. lite pluggande blev det också. imorgon är det fredag och då ska jag ut med maria, kommer bli super :D
ni får ha det så bra! kram

RSS 2.0