When you stop trying to find the right man

and start becoming the right woman,

the right man will find his way to you.


det är tisdag

tjoho. dålig jag blivit på det här. får börja ta tag i mitt bloggande igen. idag har jag itne gjort många knop. jo köttbullar o makaroner har jag tillagat. frida kommer snart till mig, vi ska gå en runda och snacka lite skit. imorgon åker hon till alanya, hoppas hon får det lika galet och kul som jag hade det där :) hoppas inte lilla fridis hoppar på fel flyg imorgon bara, för det skulle inte förvåna mig ;) haha. nej nu ska jag klä på mig lite.. inte hunnit med det ännu. hmm.. puss o kram


true story


jag har förändrats, jag är inte som jag var förr
detta är hur jag är nu, innan var då och glömt
det är såhär jag trivs att vara, mycket bättre än de gamla jag
detta är mitt nya jag och jag vill inte bli den jag var då
det är med dessa människor jag är lycklig och det är med dem jag vill umgås


det är över nu :D

hejhopp! har haft en så bra helg så det inte är sant. fått massa fina presenter och blommor som jag är så glad och nöjd över :) hade världens bästa studentfest tillsammans med frida och efterfesten på leffes var sjukt rolig med mina vänner :) hade inte kunnat önska mig mer!! helt underbar dag!!










ojsan hejsan

balen har passerat, även camp sannarp och imorgon drar vi igång med student, galet :D









några bilder från balen! sjukt roligt hade jag och skulle inte vilja ångra det för allt i världen. skulle vilja göra det igen och igen :)


en fredag i all ära

idag har varit en super dag, vädret är helt underbart! har varit och fixat det sista inför balen idag och fick mig även en provsminkning, nära nu! såå nervös men ska bli super :) nu ska jag käka lite melon och läsa tidningen, oj pensionärs poäng, ohyes!!


bara för att vi är bäst.

hejhej.. igår var det melodifestival på skolan, som var huur rolig som helst och som vi dessutom vann!! vilket betyder att OPH08 springer ut först, wiho! sen skulle vi fira med utgång.
natta och jag åkte hem imorse och har bara degat hela dagen och inte gjort ett smack = GOTT! nu ska jag titta på några avsnitt av sex and the city :)
tjarrå!

 

jag älskar att jag har deg i mitt hår, but that's just me ;)


RSS 2.0